Опитування: 'В нашем городе есть все для развития талантов? (Прилуки - город талантов,как вы думаете все есть для развития?танцевальные залы,музыкальные инструме)'
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 15 січня 2010 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5424 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
в диско клубе Европа есть танцевальный колектив,в котором занемаются девочки от 13 и до 18 лет! уже 3 года я есть руководитель этого колектива.Как вы знаете в Европе нет хороших условий,тем более для занятий танцами.Там нет зеркал,паркета,и так далее..Кнам приходят очень талантливые девочки,и они хотят выступать и занематся у нас!с каждим месяцом приходит все больше и больше желающих!мне бы хотелось что б о них знали нетолько те кто ходит на молодежные вечеринки,а и все остальные!я пыталась пройтись по всем заведениям Культуры,и попросить зал,причем за оплату!но все говорят что залы забиты!обидно очень что есть дети которые хотят танцевать и занематся в хорошем теплом зале..но немогут!
всё будет хорошо..жизнь обнимает нас,но порой так здавливает в обьятьях что нет сил дышать...но потом она разжимает нас и с нежностью гладит по волосам,стирает наши слёзы из глаз..просто надо терпеть..а жизнь..она наладится..и подарит улыбки..всё будет хорошо!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Очень глупый вопрос. /Ну разве в наше время - время развала и кризиса в стране - это возможно? Не думаю
Можливо все, було б бажання! А то шо кризис и развал - це тільки отмазка, шоб нічого не робить і жалуваться на жизнь. А саме такі речі як в цій темі - це те, що внаших руках
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ну як причому? у всіх смертних гріхах винуваті політики!
А якщо серйозно, то я так підозрюю, що малося на увазі депутати, які не хочуть розглядати питання надання залу для цього гурта? Хоча, чесно кажучи, щось я сумніваюся, що з таким проханням хтось звертався до міської влади
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
А якщо серйозно, то я так підозрюю, що малося на увазі депутати, які не хочуть розглядати питання надання залу для цього гурта? Хоча, чесно кажучи, щось я сумніваюся, що з таким проханням хтось звертався до міської влади
А якщо серьозно, то я не розумію, чому цим повинні займатися депутати, політики, тощо.....Нікого не хочу обідити, але я вважаю, що це ваша особиста справа, було б бажання, можна знайти місце для тренувань...або спонсорів шукати....А депутати таким зроду не займались і займатись не будуть
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про статус депутатів місцевих рад
Стаття 2. Депутат місцевої ради — представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу 1. Депутат сільської, селищної, міської, районної у місті, районної, обласної ради (далі - депутат місцевої ради) є представником інтересів територіальної громади села, селища, міста чи їх громад, який відповідно до Конституції України ( 254к/96-ВР ) і Закону України "Про вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 14/98-ВР ) обирається на основі загального, рівного, прямого виборчого права шляхом таємного голосування на строк, встановлений Конституцією України" ( 254к/96-ВР ).
2. Депутат місцевої ради як представник інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу зобов‘язаний виражати і захищати інтереси відповідної територіальної громади та її частини - виборців свого виборчого округу, виконувати їх доручення в межах своїх повноважень, наданих законом, брати активну участь у здійсненні місцевого самоврядування.
Bonya, ти шо дворничкой десь робиш шо не знаєш хто такий депутат і чим він должен занімацця?
innysijella
Новачок
Номер: 1325
З: Україна, прилукі
Зареєстрований: 10 січня 2010 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Ontario
плохо что вы незнаете)))
современным стилям)хип хоп ,крамп,и так далее...
у нас в наличии не один танец)и школа существует очень давно)
----- Добавлено 2 февраля 2010 г., 14:58:38:
спасибо за коментарии)выслушала)
и поняла что нужно добавиватся все самой)
а нащет Гдк подумать надо)спасибо)
всё будет хорошо..жизнь обнимает нас,но порой так здавливает в обьятьях что нет сил дышать...но потом она разжимает нас и с нежностью гладит по волосам,стирает наши слёзы из глаз..просто надо терпеть..а жизнь..она наладится..и подарит улыбки..всё будет хорошо!
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди: