Опитування: 'Чим є для вас ваша теперішня робота? '
Переглядів: 23794 | Відповідей: 7 Варіанти відповідей:
№
Варіант відповіді
1.
Мрія усього мого життя.
2.
Просто - моральне задоволення.
3.
Засіб для існування.
4.
Тимчасове заняття під час пошуку чогось кращого.
5.
Спосіб на гідне утримання.
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 березня 2010 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5370 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Без роботу нікуди не дітися.. добре було б не робити і отримувати кошти
Моя робота мене задовольняє і в моральному і в матеріальному планах (якщо не вдаватись нюанси і дєбрі). Звісно є періоди, коли треба працювати плідно, не покладая рук, і є моменти, коли робити геть не хочеться і можна відпочити граючи по волі в компі, лазячи в неті, тощо. Одна з переваг – це саме, що є доступ до Інету, що добре не тільки для мене особисто, а й допомагає виконувати ряд задач по роботі. Серед аспектів, які вплинули саме на вибір професії можна назвати думки про майбутню пенсію. Насправді, коли я тільки прийшла на роботу, позитивних аспектів було більше… З плином часу, з певними змінами в країні, їх стає все менше і в основному все упирається в «копієчку», то премії урізають, то «відпускних» лишають, а вертати назад ніхто не збирається (бо люди пристосовуються виживати). Попри все, вважаю, що нічого не завадить мені допрацювати до пенсії, до якої ще досить далеко.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Andrew, варіанти відповідей дуже обмежені, тобто не дають змоги розкрити своє ставлення до теперішньої роботи.
Наприклад, я вибрала відповідь
Цитата:
Просто - моральне задоволення.
, але насправді, моя теперішня робота для мене - це те, що дає мені змогу гідно існувати, задовольняти більшу частину моїх потреб, приносить мені моральну насолоду; місце, де я можу найкраще проявити знання та уміння, здобуті в процесі навчання (як в універі, так і на попередньому місці роботи, а також на різних курсах).
Коли я подавала резюме, то звичайно керувалася кількома чинниками:
- відповідність функціональних обов‘язків моїм знанням та умінням, можливість розвиватися,
- гідна заробітна плата та соціальний пакет,
- престиж компанії та культура, яка в ній існує.
Мої сподівання виправдилися, і я щаслива, що маю таку роботу.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Andrew
Форумчанин
Номер: 1369
З: Ukraine і не тільки.,
Зареєстрований: 31 січня 2010 р.
Нагороди:
Andrew, варіанти відповідей дуже обмежені, тобто не дають змоги розкрити своє ставлення до теперішньої роботи.
Це - до адміна.
Тоді повинна існувати можливість робити опитування, у якому передбачені 2 або кілька відповідей.
Бо перебрати усі комбінації відповідей - погодьтеся - нереально.
Або - інакше.
Просто треба вибрати для себе найголовнішу. Якщо для вас на цій роботі переважає зарплатня, тоді буде відповідь 3 або 5. Якщо ж моральне задоволення, то 1 або 2. А якщо ні те й не інше, то - 4.
Все - просто!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Andrew (10 березня 2010 р., 19:33:30)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Відома і поважна установа. Хороша, як на кризовий час, зарплата. Є можливість реалізуватися професійно. Але ідейно повна протилежність моєму світогляду. Заробляю не гроші, а погану карму.
(карма-це гріх, який маєш спокутувати. А що є гріх? Це коли пізнаєш істину, а дієш навпаки.)
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
Andrew
Форумчанин
Номер: 1369
З: Ukraine і не тільки.,
Зареєстрований: 31 січня 2010 р.
Нагороди: