http://talks.guns.ru/forummessage/89/355196.html ловіть, токо прийдется з ним трохі погратся!!! ну то все фігня
кстаті в прилуках мона купить в магазіні Ягдаш чі як він там правільно називаєтся. короче там де у нас був турніз по стрельбі !!!
----- Добавлено 26 марта 2010 г., 21:51:41:
эхуууууу я сделав сам !!!!!!!!!!! бе-бе-бе !!!він работає токо треба шов ваще вітра не було бо сьодні був легесенький вітер його як поднало, ну короче я чуть сусіду хату не спалив а довольний як жук
Fly-Fonariki
Зальотний
Номер: 1420
З: Украина, Киев
Зареєстрований: 25 березня 2010 р.
Попереджень: 0
Скоро в школах начинаются выпускные вечера, а это отличная возможность для массовых запусков Летающих фонариков. Классно будет, если в разных школах одновременно запустить!
Дети точно будут в восторге и запомнят этот знаменательный день на всю жизнь!
нє. то всё - фигня полная!!! Ось тут хтось питав - а куди вони улітають? А нікуди! У найближчий ліс... і там вони загрязняють отой ліс!
Смішно? Та не дуже. Ось, наприклад, звичайна газета в лісі під відкритим небом зберігаеться мінімум 3 роки!!!
Але ці фонарики - ще квіточки. От ягідки - отії різнокольорові гумові шари, що запускаються у небо по поводу і без повода... І у лісі вони десятки років будуть незмінними...
Так що я - категорично проти всяких там запусків!