а причому тут взагалі рок, коли мова йде про 110-річчя з дня народження Миколи Яковченка? Думаю, було б доречніше влаштувати вечірку без року, вибравши якийсь інший напрям, ближчий до світоглядних позицій великого сміхотворця.
Підозрюю, що розрекламований захід - не що інше, як приваблювання нових відвідувачів до кафе і аж ніяк не вшанування пам‘яті нашого славетного земляка.
підтримую на всі 100%
Якось взагалі дуже дивно
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
так тут же важлива не пам‘ять про Миколу Яковченка, а ПИВО "РІЗАНЕ" і СИРНІ ПАЛИЧКИ ВІД ЯКОЇСЬ ТАМ ГАЛІ . Ось де замануха для потенційних відвідувачів. Тільки, підозрюю, що їх очікуватиме велике розчарування: навряд чи буде шара
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
О так, як це я раніше не здогадалася Звісно ж, актор був палким шанувальником треш-хеві-метал та дзе-хеві-метал Був екзальтованим фанатом цих напрямків
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
OLEX,
А ти, часом, не знаєш, як оте покоління ставилося до шансону. Зокрема, Яковченко? Бо я не в курсі, а хочеться ліквідувати отаку прогалину у своїх знаннях. Тож, якщо можеш, відшукай відповідь, чи співали наші дідусі та бабці ""Бутирку", "Владімірскій Централ" тощо?
...Нкаперед дякую .
З повагою Холідей