Ги... да там публіка одразу все тихцем перегавняє на звичайну попсу!!! Вже потихеньку репертуарчік їде...
Та, якщо чесно, там дуже й не поклубишся - там кабак! А в кабаку всігда - як у кабаку!
Я був свідком "разгавора", коли якато прилуцька дамочка майже бальзаковського віку з себе ламала нєздєшнюю, що виражалося у спробі пагаваріть, звичайно - підкреслено па-рускі... тіпа це - ознака якоїсь вищості... Але вона була прилучанкою до мозга кісток, тому навіть пагаваріть з начальством не получилося, зате гнилих пантов нагнать, а відтак - реготу з бару, вийшло одразу! А як вона побачила, що тут кацапістські панти не проходять, заявила, що, мовляв, нікагда сюда больше не прийду, за свого нафталінового кавалєра - і ногі звідти! На що їй начальство спокійно навздогін - ну й не дуже хотілося...
----- Добавлено 8 июля 2010 г., 16:20:07:
І до речі - народ дійсно дуже не розуміє, чому "мєдляков" майже немає... Ну, звикли люди у кабаках розводити базари не просто так, а висячи один на одному посеред танцполу - це зветься мєдлєнним танцем, або як кажуть іноді у прилуках - повільняком!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
чого це кабак? Літнє кафе. Мені особисто подобається, такий собі кримський варіант, а з гарною музикою — взагалі шо Казантип Моря тікі поряд не вистачає
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Frankinshtain, повторюю для дітлохів: якби поряд було море - була б купа трупів, отаких як писала Helen, бо народ у нас пить не вміє - як тільки випив, так у воду освіжицця... ну, і освіжаються так, що потім їх виловлюють водолази днів через надцять... Я особисто спостерігав одне таке дійство на нашому міському пляжі. Мій однокурсник працював на нашій спасалці 13 років, так він порозказував, як ото такі мамєнти проходять...
Не подумайте, що я так вже згущаю барви. Зовсім ні... Просто якщо люди живуть завжди поряд із морем - там зовсім інше відношення до моря!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
crok, хто на казантипі живе поряд з морем? Туди з‘їзжаються більшість хто від моря за тищі і тищі кілометрів живе. І народ там далеко не самим алкоголем заправляється. Нашим "пить не вміє" до них як до неба рачки. І все ок
А на воїнськом пляжі нема / не було масових попойок кожний вечір / ніч?
----- Добавлено 9 липня 2010 р., 13:45:43:
crok,
Цитата:
Не подумайте, що я так вже згущаю барви. Зовсім ні...
зовсім не думаю про згущення барв. Просто бред якись шо-попало
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Нагороди: