OLEX, ню-ню... шо всьо ок?! ти шо там - спасатєлєм робив? чи щітав трупакі? та їх там просто ніхто на щитає, бо ніхто не знає - скільки там народу ваще!!! кому воно там нада? народ закінувся, ширнувся, накурився - і жизнь прєкрасна!!!
хотів би я побачить отой тіп казана у прилуках... та ще щоб і поряд із водою! Тобі мало трупаків, яких з води витягають кожного сезону!?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (9 липня 2010 р., 14:36:21)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
innysijella
Новачок
Номер: 1325
З: Україна, прилукі
Зареєстрований: 10 січня 2010 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
а мне нравится в Рок н ролле особенно счас!молодцы парни играют)думаю скоро пристроюсь танцевать там))))
всё будет хорошо..жизнь обнимает нас,но порой так здавливает в обьятьях что нет сил дышать...но потом она разжимает нас и с нежностью гладит по волосам,стирает наши слёзы из глаз..просто надо терпеть..а жизнь..она наладится..и подарит улыбки..всё будет хорошо!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, ну і шо за тими посиланнями? лише те, що НІХТО такої статистики не веде, що лишній раз підтверджує мої слова - ніхто не знає скільки людей приїхало, бо їдуть самі від себе а не організованими групами, ніхто не рахує трупи, а якшо і рахують - ті, хто влаштовує фестиваль знайдуть гроші, щоб заткнути рота тому, хто знає дійсну статистику!
Та ми щось не про те сперечаємося - тут про Рок-не-ролл, а не про Казантип...
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Та, якщо чесно, там дуже й не поклубишся - там кабак! А в кабаку всігда - як у кабаку!
crok, ок, давай про "кабак" в РнР. Шо таке "кабак"?
Цитата:
Кабак
Материал из Википедии — свободной энциклопедии
Кабак — питейное заведение.
Цитата:
Кабак
Матеріал з Вікісловника
Значення: розм. те ж саме, що шинок
Цитата:
Корчма
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії. (Перенаправлено з Шинок)
Корчма́, шинок, лабаз, видумка — в Україні будівля або заїзд, де продавалися спиртні напої. Синонім середньовічних шинку чи стодоли. Аналог сучасних ресторанів.
Воно?
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (9 липня 2010 р., 15:55:37)
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Нагороди:
Ще до цього треба добавить, що у Прилуках (та й не у них одних) по такім завєдєніям зазвичай ходять пацанчікі, завдання ких - почухати свої кулаки об чиїсь ліца!
Я на днях був свідком подібної ситуації... закінчилась пристойно, бо особисто директор там провів серед високіх договарівающіхся сторон деяку хаотічєскую распальцовку, у результаті якої все уляглося... у крайньому разі - на території пітєйного завєдєнія.
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди: