На конкурсі буде номінація Міс-Прилуки.Інфо В режимі он-лайн буде фотографуватися процес, і викладатися фото в галерею на сайті.
Також в режимі он-лайн буде голосування тут на сайті. Технічну сторону організовують я, ТІМ і МБК.
Разом з вироком жюрі ми оголошуємо свій результат. Результати опитування будуть відображатися на екрані МБК по модному, в режимі он-лайн.
Вобщім треба на це діло приз. А на приз треба гроші ))) Хто скоко може, скидаємось на приз, і вручаєм нашій обраниці )))
Хто може, відписуємся в цій темі, і пишіть суму яку можете виділить! Треба собрать гривень 500... хотяби ))
Передчасно дякую усім хто згоден прийняти участь в цій авантюрі!
У зв‘язку зі звільненням директора
Прилуцького міського Будинку культури
Дубовика Олександра Олександровича
з посади директора
міжрегіональний конкурс "Прилуцька красуня-2010"
рішенням новопризначеного дирекора МБК
переноситься на невизначений термін.
Оргкомітет конкурсу «Прилуцька красуня – 2010» звертається з проханням до приватних підприємців та керівників підприємств виступити спонсорами цього масового заходу.
-----
Повідомлення редагувалося 10 разів. Останнє редагування: OLEX (31 жовтня 2011 р., 13:59:45)
OLEX Я не понимаю. чего ты попу рвешь???
Уже все успокоились.
Девочки с ГДК молодцы.Первый раз было ЧЕСТНОЕ шоу.
И выбрали девочку честно, а не по протекции Дубовика и не родственницу члена жюри.
Я понимаю. что жаба давит, что все нормально, ведь вам так хотелось побольше дерьма вылить, а все оказалось просто КЛАСС!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Виглядає якраз навпаки )))
І взагалі не ясно, звідки такі мислі, про попу, жабу, дерьмо, плевання желчю? А сама формуліровка явно личить новій культурі від пана Беркута.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Розкажіть краще, чи термін "Королева" це не занадто для 15-16-річних дівчат? Мо краще б було залишити "красуню"? Бо "королева" це частіше супруга короля, тоість заміжня тітка...
І чого взагалі назву змінили?
-----
Добавлено 31 октября 2011 г., 14:18:45:
Цитата ECSTASY:
ASKA, читаючи ваші пости, складається враження, що це ви "жопу" рвете! аж гай шумить! наче в чомусь виправдовуэтесь!
фу ))) як можна так виражаться? ))) Хоча, це помітно навіть неозброєним оком ))
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (31 жовтня 2011 р., 14:29:01)
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата ECSTASY: ASKA, читаючи ваші пости, складається враження, що це ви "жопу" рвете! аж гай шумить! наче в чомусь виправдовуэтесь!
фу ))) як можна так виражаться? ))) Хоча, це помітно навіть неозброєним оком ))
на їхній мові ж і виражаюсь)
tertyshka
Новачок
Номер: 2177
З: Україна, Тернопіль-Прилуки
Зареєстрований: 31 жовтня 2011 р.
ну як нема, то вряд лі і получітса, а у людей ідеї були, і їх украли
Я, як режисер цього свята пишу усім, що нічого ми не крали. З таким самим успіхом можна нас звинуватити у тому що ми вкрали ідеї в міс всесвіт, адже у них також є конкурс представлення, купальники і весільні сукні, так як в принципі в будь якому іншому конкурсі краси. А ідею з байкерами нам подала Я. М. Чудновець, коли ми байкерів запросили на урочисту ходу, яка відбулася 25 вересня 2011 року. І повірте мені, що переїхавши жити з Тернополя (Західна Україна, приблизно 780 км від Прилук)в червні місяці цього року, я й не чула ніколи ні про Дубовика, ні про його ідеї. Я просто роблю свою роботу!
ASKA
Зальотний
Номер: 2176
Зареєстрований: 31 жовтня 2011 р.
Самое смешное в этой ситуации, что год жевали тему увольнения Дубовика. причем одно и тоже...Пока кто-то умный не предложил тему закрыть.. теперь новая жвачка конкурс красоты..
И укусите себя за локоть...
И причем здесь вообще Беркут???
Если в Африке голод по твоему мнению тоже Беркут виноват??
Пора уже успокоиться, и понять, что в МБКА ВСЕ ОЧЕНЬ ХОРОШО!!!
Концерты проходят,люди работают...
----- Добавлено 31 октября 2011 г., 15:21:12:
Я не пойму кстати в чем-мне оправдываться?? я в работе МБК не принимаю участия. я просто зритель. который с удовольствием ходит на все концерты..
И в последнее время концерты стали интереснее...
..И больше новых исполнителей . а не НА МАНЕЖЕ ВСЕ ТЕ-ЖЕ...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
І повірте мені, що переїхавши жити з Тернополя (Західна Україна, приблизно 780 км від Прилук)в червні місяці цього року, я й не чула ніколи ні про Дубовика, ні про його ідеї.
тепер віримо, дуже показово!
----- Добавлено 31 жовтня 2011 р., 17:10:11:
tertyshka,
Цитата:
переїхавши жити з Тернополя
а вконтакті написано, що ви жили в смт. Дружба (Теребовлянський район, півтори тищі населення) і смт. Ладан... Тернопіль не згадується