На конкурсі буде номінація Міс-Прилуки.Інфо В режимі он-лайн буде фотографуватися процес, і викладатися фото в галерею на сайті.
Також в режимі он-лайн буде голосування тут на сайті. Технічну сторону організовують я, ТІМ і МБК.
Разом з вироком жюрі ми оголошуємо свій результат. Результати опитування будуть відображатися на екрані МБК по модному, в режимі он-лайн.
Вобщім треба на це діло приз. А на приз треба гроші ))) Хто скоко може, скидаємось на приз, і вручаєм нашій обраниці )))
Хто може, відписуємся в цій темі, і пишіть суму яку можете виділить! Треба собрать гривень 500... хотяби ))
Передчасно дякую усім хто згоден прийняти участь в цій авантюрі!
У зв‘язку зі звільненням директора
Прилуцького міського Будинку культури
Дубовика Олександра Олександровича
з посади директора
міжрегіональний конкурс "Прилуцька красуня-2010"
рішенням новопризначеного дирекора МБК
переноситься на невизначений термін.
Оргкомітет конкурсу «Прилуцька красуня – 2010» звертається з проханням до приватних підприємців та керівників підприємств виступити спонсорами цього масового заходу.
-----
Повідомлення редагувалося 10 разів. Останнє редагування: OLEX (31 жовтня 2011 р., 13:59:45)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
tertyshka, не звертайте уваги! Все дуже класно. Я сама хожу на більшість заходів МБК (як при старому директорові, Дубовику, так і при новому директорові, Лукяниці, я хочу відмітити, що рівень проведення поступово підвищується.
Бо спочатку дійсно це було щось близьке до радянських заходів, а зараз - до сучасних.
Щодо Красуні - начебто взагалі не було ніяких недоліків. Самі плюси. І дуже добре, що запросили не лише прилуцкьих виконавців, а й з Києва.
А те, що змінили назву, дак це і логічно. ПРилуцька красуня - захід, започаткований Саничем, мабуть, і назва була авторська. А те, що Королева не для 17-річних - фігня полнейша.
І те, що ОЛекс одно проти Беркута пре - теж фігня, яка вже всім, здається, крім ОЛекса приїлася.
tertyshka, так що робіть свою роботу гарно і далі, бажаємо вам успіхів А ми залюбки будемо ходити в МБК на цікаві заходи
p.s До речі, заходів збільшилося у порівнянні з минулим роком. І вони різнопланові. Ну наприклад, за останній місяць - вистава з Русланою Писанкою, КВН, Королева ПРилуччини, виступ якоїь приїжджої співачки (не була, тому не можу згадати імя), потім ось 11 листопада буде виступ автора і виконавця.
Так що... культура не занепала!
Ще раз всім спасибі і творчих успіхів!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Unnamed
Форумчянин
Номер: 76
Зареєстрований: 2 квітня 2007 р.
Нагороди:
Могу сказать, что само шоу и результат были хорошими. Выбирать было то толком с некого, так что победитель думаю по праву занял первое, хоть я и голосовал за другие номера.
А политика тут тоже есть. Связь Беркута тут таки есть, ибо фактически это стало одной из ступенек в предвыборной политике и пиар был Рудковського.
Жалко только что никто не собирался победителей вести не на какие балы.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Девочки. может и поехали-бы. если б им сказали немного раньше,Потому-что выехать на бал нужно было рано утром на следующий день в полном МАЙКАПЕ и бальном платье. и мама тоже должна была быть одета НА БАЛ...
Понятно, что за ночь, такое никто-бы не успел....У девченок в отличии от Золушки тети волшебницы не было
ЕСЛИ ОБО МНЕ ГОВОРЯТ ЗА МОЕЙ СПИНОЙ,ЗНАЧИТ Я ВПЕРЕДИ ВСЕХ!
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Нагороди:
ALANA, ну само собою. Тим паче, якщо врахувать той факт, що інші учасниці балу цілком імовірно могли бути у сукнях от кутюр вартістю.......тисяч доларів, а не в платтячках, придбаних у прилюцьких бутіках.
За мам взагалі мовчу
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
А девочки кстати расстроились..
Каждой на бал хот-ца
ЕСЛИ ОБО МНЕ ГОВОРЯТ ЗА МОЕЙ СПИНОЙ,ЗНАЧИТ Я ВПЕРЕДИ ВСЕХ!
tertyshka
Новачок
Номер: 2177
З: Україна, Тернопіль-Прилуки
Зареєстрований: 31 жовтня 2011 р.
Пост №160 | Доданий: 1 листопада 2011 р., 17:30:30
OLEX, а в контакті не вказано що Дружба це 24 км від Тернополя, і всі люди з Дружби їздять на роботу в Тернопіль, так само як у вас багато людей їздить з Ладана в Прилуки?????
Дякую усім людям, які цінять мою роботу, а ваші OLEX,випади в мою сторону просто смішні