дизайн упаковки грає першочергову роль - красиве і яскраве привертає більшу увагу
2.
я не звертаю увагу на дизайн упаковки продукту
3.
дизайн упаковки, ціна і якість мають бути в рівних пропорціях
4.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 листопада 2010 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5260 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Чи відомо Вам, що 2/3 покупок у магазинах відбуваються спонтанно? Крім того, навіть якщо покупець приходить за певним товаром, то безпосередньо біля прилавка є можливість вплинути на його рішення на користь тієї чи іншої торгової марки. І ось тут починається вже цікава річ, а саме починається полювання за покупцем. Якість продукції, звичайно, має свою цінність, а й зовнішній вигляд повинен бути продаваним.
Чи залежить ваш вибір від зовнішнього вигляду товару чи ні? В яких випадках і для яких продуктів він важливий, а для яких не дуже?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я ніколи нічого спонтанно не беру! ідучи в магазин, зараніше знаю за чим йду, ну може за винятком декількох видів товарів, здебільшого повсякденного вжитку...
Два добрых духа Джин и Тоник
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Frankinshtain, якщо т ідеш за новим продуктом, якого до цього ні разу не брав, то на що в першу чергу звертаєш увагу, або чим керуєшся, чи купляти, чи ні?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
angelok
Постоялець
Номер: 1142
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 3 вересня 2009 р.
Нагороди:
для мене упаковка ніякої ролі не грає, навіть якщо це буде новий продукт, я скоріш за все за критерії візьму ціну продукту, виробника, та інші характерні показники якості.
А от що стосується упаковкі, то тут зрозуміло чім вона помпезніша, яскравіша, тим і ціна продукту уже завищина.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Frankinshtain, якщо т ідеш за новим продуктом, якого до цього ні разу не брав, то на що в першу чергу звертаєш увагу, або чим керуєшся, чи купляти, чи ні?
ну я ж кажу шо ніколи не беру нічого просто так! А вообще мое кредо "Мы не настолько богатые люди чтобы покупать дешевые вещи"...оце я мабуть цим і керуюсь...а так про новий товар почитаю в інеті, попитаю у знайомих..
Два добрых духа Джин и Тоник
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
я не звертаю ніякої уваги на упаковку....частіше ж бувае, що чим яскравіша упаковка, тим какашнее середина.....велику роль для мене відіграе ім*я продукту, якщо він провірений, то хай хоч біла картонна коробка буде, я візьму його....
А якщо захочеться спонтанності і новізни, то що перше на очі попадеться, те і гребу))))))
Fiks
Форумчянин
Номер: 690
Зареєстрований: 26 листопада 2008 р.
Попереджень: 4
Нагороди: