Аноним (гость), мені теж не сподобався Дід Мороз. Про те, в якому СТАНІ він був, не бачила, бо далеко стояла... Але те, що він - неуважний, факт! І Снігурочка - теж.
Наприклад, під час одного із заключних номерів запросили малишню на танець. А діти ж різні. Хтось активний, побіг вприприжку до ялинки, а були й сором*язливіші, яким теж хотілося потанцювати з ровесниками, але не було сміливості, щоб "влитися" в масу. Це я спостерігала за дитиною років трьох... Постояло, потупцяло на місці, а Дід Мороз гецає на стороні, і йому хоч би хни. замалим хлопчика з ніг не збив. А мав би взяти малюка за ручку і повести в танцювальне "коло"...
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
а мені нравится цей директор ))) незнаю може вона мене просто підкупила своїм сладкім столом ))) ...
нащьот дід мороза об*ясню вам шоб не було тут всякіх слухов шо він був п*яний в стельку. він просто ніколи не був в ролі дід мороза. підібрав не ту інтонацію дихання і хотів виїхати на власному артизтизмі . він вів себе як тамада на свадьбі .
от і все... вірте не вірте це вже ваша справа
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (27 грудня 2010 р., 19:41:41)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А на віщо було брать ДІДА МОРОЗА, який незнае що і як робить..Взяли-би Кізіма, у того і талант є і опит...І тоді не потрібно було б розрулювати цю ситуацію..
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
OLEX, хватить уже про Беркута.. воно якось уже в печінках сидить
Що занадто, то не здраво, всі вже і так давно зрозуміли твоє ставлення до нинішньої влади.
Тим більше тут не тема про політичні баталії
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Mavra
Новачок
Номер: 1047
Зареєстрований: 1 липня 2009 р.
Mavra, ти брехло такий як і Беркут!!! Які страйки хто творив кроме Беркута? Хто і яку апаратуру тирив кроме Беркута?
Отвіть за брехливі слова проплачені Беркутом!!!
Mavra,
Цитата:
OLEX,а хто це в нас професыонал???
Я мав на увазі Дубовика. А про які страйки і апаратуру ви кажете?
Цитата:
Іди ти і керуй
це ви до того шо нинішнє керівництво не справляється зі своїми обов‘язками? Так я тут при чому, не треба було виганяти Дубовика
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (28 грудня 2010 р., 15:27:50)
Как говорится ДАВАЙТЕ НЕ ОТХОДИТЬ ОТ РЕГЛАМЕНТА!!! причем здесь БЕРКУТ?? Тут обсуждается МБК..Хотите поговорить о нашем теперешнем руководстве, создайте тему - Я НЕ ЛЮБЛЮ БЕРКУТА и вперед на баррикады!!Отношение некоторых товарищей мы уже поняли, зачем постоянно повторяться..??
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
о, ще одна флудова тема про МБК.. про "старого" директора вже речі немає, наговорились, новому не всі кості перемили в темі про звільнення попереднього..
Скільки ще будемо клонувать тем-обговорень про МБК? І що саме обговорювать ви зібрались - все ж таки заходи, чи як багатьом тут хочеться саму директорку?
Ти так скептично про тему відзивалась, а дякуючи їй таки поставили йолку на театралці