та як сказать...
Я не знаю внутрішню кухню МБК. Але підозрюю, що так, як і в деяких школах та інших закладах за людьми можуть числитися всякі гуртки, але люди займаються іншою роботою. Наприклад, вчитель - керівник гуртка Патріотичного виховання, а насправді займається підготовкою дітей до виступів на конкурсах Дружин юних пожежників, музичного супроводу шкільних заходів.
Так само і в МБК. Я можу помилятися, чи чогось не знати, але от наприклад щодо
Цитата:
вокального кружка "Аккорд" Анна Фарафонова
я щось чула, але, чесно кажучи, не особо помню, щоб на якомусь концерті діти чи дорослі (чи хто туди ходить) виступали. В основному Фарафонова виступала з Чуньом або ж в групі Не ждали, чим ДУЖЕ прикрашали концерти і були ізюмінкою.
І як на мене, це навіть набагато краще, ніж виступи початківців того ж самого гуртка.
Але якщо взяти формально, то якщо у людини є гурток і роботи цього гуртка не видно, то виходить, що з‘являється причина цього керівника наказать (читай "звільнить" ) , бо за що ж він свої гроші отримує.
Якщо я десь щось неправильно написала, поправьте мене. Бо особисто я симпатизую всім працівникам МБК, які були звільнені чи самі звідти пішли. Вони дійсно зробили і роблять неоціненний вклад в розвиток культури нашого міста. І щоб там не було... не можна так сгаряча все рубать...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (11 січня 2011 р., 22:41:05)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Natashka
Форумчянин
Номер: 1131
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Та нет, милейшая ты здесь (в принципе как и везде) - неправа. Аня для Дома культуры сделала в 5, а то и в 6 раз больше нежели ты. Хотя заметь она работала по времени намного меньше, нежели некоторые....
Цитата:
Куди вона виставляля
А чтобы узнать куда, и кого она выставляла нужно было сидеть в зале на концертах, а не шляться по коридорах, и стоять за кулисами обсуждать кто в чем на сцену выходит.
Цитата:
Так само як і вищезгадані "Спеціалісти"
А для тебя специалисты это только твои родственники и друзья которые работают в ГДК. Так ты сильно не переживай, им тоже не долго осталось . И уверен, что после того, как кого то из них уволят, то твое мнение резко поменяется.