Так відвідувала заходи, але значних мінусів я не бачу!Як на мене обговорювати хто кращий керівник, хто гірший не варто.
дивно.. якщо людина в чомусь себе гарно проявила, чого б про це не сказать?
От наприклад, наш режисер Artemiy часто мене після вистав просить сказать, що мені сподобалося, що ні. І я відкрито йому кажу, якщо він десь зі звуком не допрацював, чи втрачає десь почуття глядачів, чи не розкриває головну думку..
По-моєму конструктивна критика ще нікому не шкодила. Звісно ж за умови, що людина налаштована щось про себе чути і рости над собою (як каже шановний crok)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Mavra
Новачок
Номер: 1047
Зареєстрований: 1 липня 2009 р.
Попереджень: 0
Складається таке враження що в цій темі існує тільки одна думка OLEXа, а всі інші не вірні!!!
Уважаемая а вы всю тему прочитали, или сделали вывод с последних постов???. Так я вам отвечу, если вы удосужитесь прочесть всю тему, то вы заметите, что мнений много, а OLEX выражает по этому вопросу свою точку зрения, а нравится она вам или нет, так это уже вам решать....
Цитата:
Так відвідувала заходи, але значних мінусів я не бачу
А если не секрет на каких мероприятих вы присутствовали при старом, и на каких при новом руководстве???
Вітаю всіх чатовців хто зараз тут зі мною і хто "підійде" пізніше. І хочу принести офіційні вибачення всім тим, хто постраждав від "мого" компа. В світлі останніх подій, які скоро змінять мій сімейний стан, місце проживання і тієї ситуації яка склалась. Моїм компо не користувався тільки лінивий. Як що "я" когось образила чи принизила вашу гідність Моє ВЕЛИКЕ ВИБАЧЕННЯ.
Хто мене знає, той підтвердить, що я не злостива і пофігістична особистість. Не чіпайте мене і я вас 100 років не зачеплю.
Особливо Максу. Як ти міг про мене ТАКЕ подумати.
----- Добавлено 13 января 2011 г., 22:08:01:
Офіційно обіцію: винні будуть найдені і наказані з усіми втікаючими і витікаючими наслідками
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди: