Кажуть нове керівництво МБК не дозволяє колективам МБК приймати участь в "Мистецьких Барвах" під страхом звільнення їхніх керівників / розпуску колективів.
Хто може підтвердити / спростувати?
masyanich
Постоялець
Номер: 444
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Здавна так повелося, що кожен яскравий концерт у Будинку культури, гарною піснею закінчував директор Дубовик О.О. Мені цікаво, чи перейме цю чудову традицію теперішній директор??
В цій пісні Олександр Олександрович обіцяє цьому залу, глядачам що обов‘язково повернеться. Вірю я йому
-----
Повідомлення редагувалося 4 разів. Останнє редагування: masyanich (21 січня 2011 р., 23:42:49)
Та нет грелки остались в дк, просто раньше на концерт Саныч давал деньги на баллончики с газом, а в этих денег даже на болтики и шурупики нет. Какой там газ??
Серед фото з ювілейного вечору Світлани Королько були також фото Олександра Дубовика, особисто мені приємно було бачити серед виступаючих. Можна тільки уявити які емоції він відчував в закладі, під впливом останніх, всім відомих подій і якому віддав стільки років творчої праці. Думаю що для людей яких він поважає, своїх колег та друзів та й для глядачів, він зробив перший і не останній крок на сцену МБК. А прилучани свою прихильність та повагу висловлять оплесками.
Тож - співайте для прилучан, адже багатьом це подобається.
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Мені цікаво, чи перейме цю чудову традицію теперішній директор??
а це так важливо? Наскільки я знаю, Тетяна Іванівна (далі по тексту Т.І. )теж гарно співає, але в неї інший профіль, не попсовий Те, що я чула, - більше народні пісні. Її репертуаром навряд чи можна закінчувати такі концерти. Тож нічого страшного, якщо ця традиція заміниться іншою. Будемо сподіватися, що всі організовані заходи матимуть ще вищий рівень
Поки що Т.І. не засвітилася. Одне, що мене не сподобалося, це те, що на ювілеї Королько вона вийшла, тихенько собі на сцені привітала Світлану, хоча могла б це зробити і в мікрофон. Все таки не остання людина тепер в МБК.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
masyanich
Постоялець
Номер: 444
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Нагороди: