Здавна так повелося, що кожен яскравий концерт у Будинку культури, гарною піснею закінчував директор Дубовик О.О. Мені цікаво, чи перейме цю чудову традицію теперішній директор??
В цій пісні Олександр Олександрович обіцяє цьому залу, глядачам що обов‘язково повернеться. Вірю я йому
Не бачу, що порівнювати. Дубовик є і був совком. Рос. попса для нього - апогей апофеозу. І якщо в кабаках (паад водочку) вона в кайф (не буду ханжою та, врешті, це і є її основне призначеня), то зі сцени - це моветон.
І зараз в МБК совки, тільки інші. Про що говорити.
Я не можу подовгу жити з людьми. Мені необхідно трохи самотності - частинки вічності
В пості порівняння зфокусоване на - при старому і новому директорі
Щодо Калини - це напівсовок і це дуже немало. за це напів- я її поважаю і люблю
----- Добавлено 22 января 2011 г., 16:53:41:
Цитата masyanich:
Цитата:
то зі сцени - це моветон.
А что ты бы показал на сцене если бы у тебя была бы такая возможность?? На что, в твоем понимании, пошли бы люди?? Что для нас не моветон??
Давай розставимо крапки над і.
Важливо, не що показувати, а хто показує. Якщо цей хтось, особистість (ідентифікує себе з певними цінностями - історією, національністю, культурою,світоглядом...) та ще й має талант, то показуючи щось, він цьому щось додасть додаткової вартості, наситить своєю індивідуальністю. Саме на таке глядач і ходить.
Щодо рус.попси/совка - то це за визначенням не підкреслення, а розмивання особистості.
Я не можу подовгу жити з людьми. Мені необхідно трохи самотності - частинки вічності
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
В пості порівняння зфокусоване на - при старому і новому директорі
то що б ви порекомендували новому директору шоб не було совка і моветону?
Особистіть і, особливо, творчість починаються з внутрішньої свободи.
Новий директор не повинен боятися (вислужуватися) Беркута і повинен створити атмосферу, щоб його працівники не боялись його.
Свобода і відкритість - це необхідна умова творчості.
А далі починається довгий і тернистий шлях - творчість не конвеєр, потрібно багато працювати, але натхнення (зверху) приходить не щодня, як і не щодня з"являються таланти
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Талантами вообще-то не разбрасываются, пускай даже и самодеятельными.
Просветите кто знает этот момент
- Может просто у Дубовика не было соответствующего документа об образовании? А новый директор имеет корочки покруче либо опыт подобной работы побольше.