Развлекательный комплекс "ГОРОДОК". БОУЛИНГ БИЛЬЯРД КАРАОКЕ РЕСТОРАН. Множество развлечений в одном месте.
РК "ГОРОДОК" - отдыхай лучше!
Специально по просьбам посетителей
ВХОД в пятницу и субботу
для ВСЕХ и по ВСЕМУ заведению
БЕСПЛАТНЫЙ!!!
Городок - отдыхай лучше!
тел. 5-33-99 050-462-11-52 Пирятинская 14а http://bowling-priluki.com.ua/
По многочисленным просьбам
РК " ГОРОДОК"
проводит набор официантов с последующим обучением.
ОР не обязателен. От 18 лет.
Детальная информация об условиях работы и зароботной плате на собеседовании.
Доваших послуг: VIP-кімната з караоке!
Відпочивайте і співайте!
-----
Повідомлення редагувалося 430 разів. Останнє редагування: gor (22 березня 2016 р., 15:33:14)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Повідомлень: 11852
Попереджень: 0
Нагороди:
это смотря, в каких кто отношениях с математикой, а скорее с арифметикой
це точно, бо суші подорожчали не на 50%(40-60), а на 30, і не в одночасьє, а через 8 місяців, при тому як в інших закладах (конкретнов хрущовці) вони подорожчали 4 місяці тому. І за цей час багато продуктів подорожчали набагато більше ніж 30%. Ресторан це тобі не базар, де можна кожен день нову ціну видумувати, і меню дорого нове надрукувати, і бугалтерію, програмне забезпеченння переналаштувати треба. Тому і трималися до останнього, за копійки продаючи ті ж суші, собі в збиток.
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Повідомлень: 1294
Попереджень: 8
Нагороди:
Emigrant, это смотря, в каких кто отношениях с математикой, а скорее с арифметикой, потому как если суши выросли в цене на 50%(40- 60), стало быть, и все составляющие должны подорожать минимум на 50% в одночасье. Такие ценовые рывки проходят в странах, где наблюдается такое явление как – «гиперинфляция». В Украине инфляция на продовольственные товары составляет в среднем 8%(госкомстат), по оценкам независимых аналитиков 12- 13%. В результате очевидным остается тот факт, что владельцы данного заведения положили себе в карман неплохую маржу в размере 38% от стоимости продукции. Что мотивировала их к такой ценовой политике мы можем только догадываться, но очевидным остается тот факт, что в силу объективных и субъективных причин рентабельность заведения оставляет желать лучшего, и первым к чему приходит недолугий менеджмент это к необоснованному поднятию цены на услуги. Объясняя все неконтролируемой дороговизной чего бы то нибыло. В результате нет понимания очевидных процессов происходящих в экономике, а следовательно и в обществе живущем по этим очевидным законам. Следовательно если человек с трудом находил деньги на данное заведение и тратил там хоть что-то, просто перестанет туда ходить, так как верхняя планка расходов поднялась, а доходы остались на том же уровне, В сухом остатке заведение теряет средне – статистического посетителя и не приобретает НИЧЕГО. Это по науке)
Це ти тіпа попробував поумнічать....Так ото показникі інфяції хоть залежних хоть незалежних джерел засунуть можна ну сам знаеш куда.Бо як же можна розказувать про фактичну ситуацію економіки в країні..а потім звітувать з трибуни в Верховній раді про зростання показників економікі.Так шо дивиться нада не на якісьь там дані а просто озернутися як і шо довколу. А зо до підвищення цін...то і продукти дорожчають не 3-5% а відразу 5-10% і при тому регулярненько.ті самі суші рахувалися по собівартості на момент виготовлення меню...і звичайно за декілька місяців ціна виросла а в меню вона не змінювалася.Не буде ж заклад працювати в мінус собі тільки заради того що люди будуть казать що там саме дешевше.Так що логічно що ціна виросла.Так шо вари картошку в мундерах бо вона не дорога і не в чому собі не отказуй.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Emigrant (27 жовтня 2011 р., 11:26:55)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Повідомлень: 11852
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №497 | Доданий: 2 листопада 2011 р., 18:42:02
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (2 листопада 2011 р., 19:20:14)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Повідомлень: 12629
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №498 | Доданий: 3 листопада 2011 р., 18:17:35
Може, канешна, я і придираюся, но здається, у всіх закладах соус, що подається з рибою, входить у вартість риби а не оплачується окремо
Мабуть, РК Городок створює свої власні традиції
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Повідомлень: 4559
Попереджень: 2
Нагороди:
Пост №499 | Доданий: 3 листопада 2011 р., 21:33:33
Цитата Helen:
Мабуть, РК Городок створює свої власні традиції
гггг
Два добрых духа Джин и Тоник
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Повідомлень: 12629
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №500 | Доданий: 3 листопада 2011 р., 21:40:57