Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 січня 2011 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5066 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Тут у форумчан виникла ідея розважитися і з‘їздити в Кам‘янець-Подільський.
Якщо хто за, голосуйте. Орієнтовно це буде навесні-влітку, дня на 3 (бо дорога 12 годин в один бік) займає.. Можна ще і у Львов заїхати кави попити
Вартість поки що не відома, і деталі також. Але пишуть он в інеті, що не дорого. Плацкарт 70 грн, готель Двомісний економ: 100 грн, є дорожчі.. десь 200-300 (мабуть сервіс кращий )
Пізніше проб‘ю Аладін і Мандри. Може, вони такі поїздки організовують
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Patron
Форумчянин
Номер: 1183
З: Україна моя, моя Україна, Прилуцький
Зареєстрований: 25 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Минулого року 7 днів по Заходу України. Маршрут Кременець, Почаїв, Жовква, Крехів, Львів залишився за окружною, Яремче, Буковель - Прилуки. Зупинки були ще деяких місцях. В Кременці і в Крехові ночували в монастирських келіях, що теж цікаво, але з обмеженнями на куриво і музику. Враження залишилися від Дубно, там Тараканівський форт, для тих хто любить шастати по розвалинам, він правда закритий від відвідувачів , в зв"язку з катастрофічним станом, але закритий тільки попереджуючими табличками. Звісно екскурсоводів нема. Почаївська Лавра дійсно дуже красива і велична. Хоча момент комерціалізації духовного засмучує. Справжній тихий монастир у Крехові. Там ночували у вежі дзвінниці на третьому поверсі "с відом на округу". Про квіти окрема тема, частіше всього монастирі напоминають оранжереї. Практично коло всіх монастирів щось та є, то якесь джерело, то якась визначна скеля і т.п. В Крехові багато спілкувався з монахами і уніати мені сподобались більше чим ортодоксальні православні. До поїздки готувався , забивав у навігатор місця де хочу бути, і зробив висновок, що краще завчасно самому все перечитати, бо екскурсоводи або перебрешуть , або голову так заб"ють, що не можеш згадати про що власне розказували. Музейні працівники частіше нагадують звичайних охоронців, бо на запитання не відповідають, і приходиться їм розповідати про те, що вони охороняють. Замок Олесько пропонує екскурсію навколо нього ж на бричці і екскурсовод скоромовкою за 20 хвилин ухитряється розказати все , що там відбувалося протягом трьох століть.
Взагалі ті місця відрізняються від наших. Закралася крамольна думка , що я дивлюся на те , що набудували поляки. Квіти там люблять, Діву Марію шанують, каплички на кожному кутку, власні будинки добротні і господарі приділяють їм увагу.
За поїздку надивився всього до не хочу, знову ж таки гори, переїзди, виснажили зовсім хоч і було дуже цікаво.
А Львів пропустив, щоб приділити увагу саме йому. Бо там можна побачити компактно все те , що я дивився в різних місцях.
В Гінцях за Пирятином археологи довбають стоянку первісної людини. Та людина в свій час насмітила кістками мамонта як оце ми зараз пластиковими пляшками. Головний копач на початку літа довго мені пояснював , як його втомлюють неорганізовані ходоки, замість того , щоб розказати щось цікаве, і казав що саркофаг з розкопками відкриють в середині липня. Хтось там був раніше??? Там є що побачити???
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди: