С Януковичем,не встретился ни один министр,ни один губернатор и даже мэр г.Токио. Янукович,встречался только с главой ОБЩЕСТВЕННОЙ организации,занимающейся изучением рынка и выдачей рекомендаций. Не пришли на встречу и мэры Киото и Осаки. Удалось уговорить императора на символическую встречу,во время которой,Янукович,нанес оскорбление в лице императора,всему японскому народу. Он первый протянул руку и не поклонился.
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
ЯНУКОВИЧ ВИСЛОВИВСЯ НА КРИМІНАЛЬНОМУ СЛЕНЗІ і переплутав країни
Про це він заявив на розширеному засіданні Комітету з економічних реформ у Херсоні, повідомляє Уніан.
Янукович наказав чиновникам "не бути шлеперами, як попередня влада".
"Щоб коли ми плануємо щось або говоримо, головне - щоб ми шлеперами не стали, як дехто з наших попередників", - сказав він і запитав присутніх, згодні вони з ним, чи ні.
Водночас Янукович не уточнив, кого саме він мав на увазі з українських політичних діячів.
Більшість присутніх на засіданні чиновників зустріли словесний пасаж президента тихим сміхом, думаючи, що він невідомим словом підкреслив популізм попередньої влади.
Проте, як потім з‘ясували місцеві журналісти, заглянувши в словник кримінального сленгу, у вимовленого першою особою України слова є чітке поняття - слово "шлепер" в кримінальному середовищі означає "вагонний злодій".
Крім того, на прес-конференції для місцевих журналістів, Президент, характеризуючи свої враження від відвідин докобудівного заводу "Паллада" підкреслив, що підприємство в складній конкурентній боротьбі виграло тендер з будівництва найбільшого дока для Білорусі.
Проте Янукович явно обмовився, оскільки раніше повідомлялося, що док вантажопідйомністю 23,5 тис. тонн будує ХГЗ "Паллада" для Болгарії. А Білорусь є країною, що не має виходу до моря.
Харків. 15 лютого. УНІАН. Модератор засідання Регіонального комітету з економічних реформ, яке сьогодні відбулося у Харкові за участю Президента Віктора ЯНУКОВИЧА, пояснив кореспонденту УНІАН, що помилково оголосив на початку цього зібрання прізвище Віктора ЮЩЕНКА через велике хвилювання.
За словами заслуженого артиста України Євгена ПЛАКСІНА, який відкривав сьогоднішнє засідання в Харківській облдержадміністрації, починаючи з 1963 року, коли його стали запрошувати для відкриття офіційних зібрань за участю високих посадовців, жодного разу чогось подібного не відбулося.
«В такі хвилини у мене перед очима завжи затверджений текст. Це завжди дуже хвилююча мить, і така обмовка сталася вперше за всі 48 років моєї роботи», - сказав Є.ПЛАКСІН.
За його словами, за свого часу до Харкова приїздили Леонід Брєжнєв, Маршали Конєв, і Рокосовський, Володимир Щербицький, президенти Леонід КУЧМА і Віктор ЮЩЕНКО, а також багато інших керівників, але жодного разу він «не припустився помилки на слові».
«Мені це прикро, - додав Є.ПЛАКСІН, - хоча це вже нікому не цікаво, але перед самим оголошенням про присутність на засіданні Президента Віктора ЯНУКОВИЧА хтось із апарату установи почав несподівано говорити щось мені, як кажуть, під гарячу руку. Я мав на якусь мить відреагувати, бо іноді бували моменти, коли щось змінювалося просто на ходу. Саме це, мабуть, мене і збило. Я дуже жалкую про те, що сталося».
Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 15 лютого, перед початком розширеного засідання Регіонального комітету з економічних реформ у Харкові при появі Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА ведучий оголосив: «Шановні пані і панове, Президент України Віктор ЮЩЕНКО». За мить модератор виправив помилку і оголосив про присутність на зібранні Президента Віктора ЯНУКОВИЧА.
Новий конфуз Януковича: переплутав "підступно" і "доступно"
Президент Віктор Янукович припустився прикрої обмовки, говорячи про екс-президента Леоніда Кравчука та його ініціативу зі створення Конституційної асамблеї.
Це відбулося на установчому засіданні науково-експертної групи зі створення Конституційної асамблеї, яке пройшло під керівництвом Януковича в понеділок.
"Леонід Макарович Кравчук мені досить підступно розповів, як це можна організувати, і тому я прийняв його ініціативу", - сказав Янукович, вочевидь, маючи на увазі, що розповідь Кравчука була "доступною".
"Враховуючи досвід і активну політичну позицію" першого президента, чинний глава держави призначив Кравчука керівником науково-експертної групи й відповідальним за підготовку майбутньої політреформи, пише "Комерсант-Україна".
Як відомо, 21 лютого Янукович підписав указ про науково-експертну групу зі створення Конституційної асамблеї й провів перше засідання цього органа.
До складу групи увійшли 20 учених і фахівців із конституційного права і лише один політик - перший президент України Леонід Кравчук, який став головою цього органа й буде відповідальним за розробку нової редакції Конституції України.
-----
Добавлено 23 лютого 2011 р., 16:53:32:
che (гость), може пора "рвать яйка" президенту? Чи "прощение здесь неуместны" ?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (23 лютого 2011 р., 16:54:02)
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Дааааа уж, дебильчик еще тот. Выбрали Вы себе презедента :-D. У нас в России с этого чудила тож животы рвут. Он вроде как ПРО Российский, но такого клоуна еще поискать то нада .
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди: