Нещодавно повернувся з МБК, де переглядав прилуцький фестиваль гумору.
Враження двозначні, хоча скоріше мені сподобалось.
Не сподобались: Комунальники, Гідро.
Сподобались окремі жарти: Культура.
Цікаво було подивитись: Освіта. Окремий респект Т..Ляховець.
Смішно та надзвичайно приємно: СпєцМєдНаз. Приємно спостерігати за поважними людьми, з якими колись пощастило грати в КВН. І тут справа не в жартах, а в харизмі цієї команди. Борисов - зе бест!
Супер - "ТБ Прилуки" . Я сміявся до сліз. Такий несподіваний і справді хороший КВН змогла показати тільки ця команда. Борода - красавчік! Одну цитату запам‘ятав надовго.
Ведучі - провели вечір досить жваво. Єдине, чого краще було б уникати, це занадто багато прилуцьких слів.
Пісні та підтанцьовки - дуже приємні, нажаль деякі під фанеру.
Порадував Саша Скудний - пісня, яка вирізнялась з усіх інших.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Binerby (27 лютого 2011 р., 20:16:01)
Если у Вас умные глаза и загадочная улыбка, значит, вы фотографируетесь :)
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Єдине, чого краще було б уникати, це занадто багато прилуцьких слів.
це у нас не відняти.. Якщо вже в журі, що судить КВК, яке досить активно наш yellowcard розхвалює, є люди, яких соромно слухати, дак що тоді вже про учасників говорити
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (27 лютого 2011 р., 21:26:26)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Ещё в процессе подготовки некоторые руководители, которые и со своей задачей не справились, они и другим людям мешали, пыталися управлять другими командами, то есть лезли в чужой огород. Хорошо, что им этого не дали сделать. Ститают, что им всё разрешено и нигде не пропустят покомандовать. Видимо нужно заниматься одним делом, а не стремиться контролировать абсолютно всех. И если подобные методы будут дальше, то мы в ближайшем будущем увидим не одно событие с участием бюджетных организаций.
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Нагороди:
Helen, я рідко буваю на таких заходах (просто за браком часу). З прилуцьким говором порадувала Татка. Я її бачив вперше. Веде вона добре, просто інколи забагато ШОкала і прилуцькі словечки вставляла.
Я дуже радий, що сьогодні не було журі.
Helen, невже бувають заходи, де тебе не буває? Я думав ти буваєш скрізь (без іронії).
Если у Вас умные глаза и загадочная улыбка, значит, вы фотографируетесь :)
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Нагороди:
Не понравилось такое:
- 95% шуток было украдено
- иногда были шутки ниже плинтуса
- цены на билеты не оправдывали увиденного зрелища
- отсутствие жюри и духа игры