Нещодавно повернувся з МБК, де переглядав прилуцький фестиваль гумору.
Враження двозначні, хоча скоріше мені сподобалось.
Не сподобались: Комунальники, Гідро.
Сподобались окремі жарти: Культура.
Цікаво було подивитись: Освіта. Окремий респект Т..Ляховець.
Смішно та надзвичайно приємно: СпєцМєдНаз. Приємно спостерігати за поважними людьми, з якими колись пощастило грати в КВН. І тут справа не в жартах, а в харизмі цієї команди. Борисов - зе бест!
Супер - "ТБ Прилуки" . Я сміявся до сліз. Такий несподіваний і справді хороший КВН змогла показати тільки ця команда. Борода - красавчік! Одну цитату запам‘ятав надовго.
Ведучі - провели вечір досить жваво. Єдине, чого краще було б уникати, це занадто багато прилуцьких слів.
Пісні та підтанцьовки - дуже приємні, нажаль деякі під фанеру.
Порадував Саша Скудний - пісня, яка вирізнялась з усіх інших.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Binerby (27 лютого 2011 р., 20:16:01)
Если у Вас умные глаза и загадочная улыбка, значит, вы фотографируетесь :)
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Звичайно, за кількістю начальників на сцені команда унікальна, за що їм окремий реверанс. Але ж бути на сцені і грати на сцені - не завжди одне й те ж, тому я радий, що в даній команді усі грають в КВН і люблять КВН.
Звичайно, за кількістю начальників на сцені команда унікальна, за що їм окремий реверанс. Але ж бути на сцені і грати на сцені - не завжди одне й те ж, тому я радий, що в даній команді усі грають в КВН і люблять КВН.
Нагороди:
КВН - поняття дуже широке і багатогранне, тому більшу частину сьогоднішнього дійства можна віднести до КВНу. І нехай частина команд просто взяла старі жарти з Інтернету, але їх виступи все ж нагадували КВНівські. На мою думку, освітяни показали не КВН, а просто веселу історію, а комунальники - взагалі не КВН, але виступи інших команд, вдалі чи невдалі, можна назвати КВНівськими.
Хоча на мою думку, реальний КВН був лише у ТБ. ІМХО.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
КВК (Клуб Веселих і Кмітливих) — популярна гумористична телегра, в якій команди вищих навчальних закладів змагаються в гумористичних відповідях на запитання, імпровізаціях на задані теми, розігруванні заздалегідь заготовлених сцен і т. д.
1. Це була телегра?
2. Виступали команди вищих навчальних закладів?
3. Вони змагалися?
4. Відповідали на запитання?
5. Імпровізували?
КВН ныне - это не только шутки - это четко отрепетированное действо с продуманным сценарием, с импровизационными конкурсами и многими мелкими аспектами, про которые долго нужно рассказывать. Выступление ТБ Прилук напоминало более остальных КВН - такой себе фристайл показали ребята. Но, тем не менее, и у них краденного материала было миллион. В общем, КВН - это когда КОМАНДА показывает СВОЙ юмор, остальное - можно называть как угодно - шоу, гуморески и тому подобное. Поэтому не отношу данное мероприятие к разряду КВН-а. Но отдам должное, не каждый в такие годы и на такое способен
Binerby
Постоялець
Нагороди:
1. Коли покажуть по телебаченню - так. (хоча це не обов‘язково)
2. Гідро - представник ВНЗ. А Міша Галустьян був студентом всі роки гри в КВН.
3-4-5. Навіть у Маслякова є ігри, які не оцінюються. Хоча сьогодні всі глядачі в думках порівнювали всі команди. Так само наповнення гри залежить від конкурсів.
Звичайно, це була гумористична програма. Але команди, які я назвав, намагалися підготувати хоча б один виступ, але в КВНівському стилі.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Binerby, уважаемый, Вы когда-нибудь играли в КВН?
Миша Галустян и то что, было сегодня показано - это абсолютно несопоставимые понятия. Думаю, он бы даже обиделся, если бы знал, что вы сравниваете его и 273й квартал.
Могу подключит к данной дискуссии множество квн=щиков, которые во всём со мной согласятся - сегодня был не КВН - а "гумористична програма, наповнена тонким прилуцьким гумором" - сиськами, письками и другими аспектами, которые в КВНе на сцену никогда бы не выпустили.
1 - если показать Петросяна по телику - он не станет КВН-ом
2 - привязанность к высшему образованию в КВН-е исчезла много лет назад
3 - Да, есть такие игры - но это встречи лучших поколений КВН - собираются плеяды лучших КВН-щиков планеты, пишут классные сценарии и гениально их играют. Ни игры гениальной ни своих сценариев не было. За качество КВН-щиков не буду говорить, ибо мало кого из них знаю.
Команды выступали в юмористическом стиле, но не КВН-овском. Просто "КВН" и "юмор" - это не синонимы. КВН-это производная юмора, которая никак не относится к "тонкому прилукскому юмору"
Binerby
Постоялець
Нагороди:
Шановний yellowcard, я грав в КВН у 3-х різних командах і всі три рази це були абсолютно різні ігри. Я згоден абсолютно з тим, що дійство мало нагадувало КВН, але і важко чітко сказати, це КВН, а це не КВН. Давайте скажемо, що у Прилуках ніхто не грає у баскетбол, оскільки на прилуцьких майданчиках не зустрінеш цікавих тактичних схем і професійних команд.
Так само і тут. Нехай цей КВН не найвищої якості і більшість команд шукають старі жарти з Інтернету. Щож поробиш, такий рівень прилуцького КВНу.
Але команди "Пластилин" і "8 в квадрате" сюди не відносяться, я вважаю їх вищими за Прилуцький рівень. Тому ви і їздите на фестивалі і презентуєте Прилуки як КВНівське місто.