Перегляд теми 'У Прилуках відкрито громадську приймальню ВО «Свобода»'
ФорумПРИЛУКИАфиша У Прилуках відкрито громадську приймальню ВО «Свобода»
Перегляд теми: 'У Прилуках відкрито громадську приймальню ВО «Свобода» (Відтепер усі громадяни можуть звернутися до приймальні "Свободи" по вул. Переяславська, б.)'
12-го квітня у Прилуках Чернігівської області відкрилась громадська приймальня Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
Приймальня «Свободи» працює за адресою: м. Прилуки, вул. Переяславська, б.10, кв.1
Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
тел. приймальні: 3-14-93
Також у будь-який час можна зателефонувати за номером: 0630266331
Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»
Та дай Бог здоров‘я йому і його внутрішності, якою б вона не була. Йому б декілька тренінгів нормальних пройти по лідерству і веденнню діалогів, та й хай іде шляхом фюрера далі. Насправді, мені шкода, бо я думала, що нам по дорозі. А, виявляється, ні. Зрештою, не лише ж Тягнибок тут єдиний справжній патріот
Усе чого ми собі бажаємо, про що думаємо і чого сподіваємося, обов’язково з нами трапляється. Штука лише в тому, що завжди надто пізно і завжди якось не так. Отже, коли ЦЕ постає перед нами, навіть не впізнаємо ЙОГО в обличчя. (С) Ю.Андрухович
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
бо звідки ж у плебеїв-хохлів стікі грошей), нащо вона нам?
це із підсвітлинкової дискусії звідси: http://priluki.info/foto/60079 Ти і Lesya, що, змовилися себе і один одного плебеями обзивати? Те, що лідер, котрому ви симпатизуєте, поводить себе по-плебейськи, не дає вам права причисляти всіх свободівців до цього "п".
----- Добавлено 14 травня 2011 р., 01:36:36:
OLEX,
Цитата:
ріже правду в очі
Та він уже на Яворині в 2004 "різав" - досі всі згадують А сказати людині "в очі" замість нормальної відповіді: "Напевно цього цефтриаксону об‘ївся" - так це ж не є "правдою". Правда в іншому - що Тягнибок ще й не є добрим медиком, хоч і закінчив Медінститут, бо ін‘єкції від таблеток не відрізняє.
Усе чого ми собі бажаємо, про що думаємо і чого сподіваємося, обов’язково з нами трапляється. Штука лише в тому, що завжди надто пізно і завжди якось не так. Отже, коли ЦЕ постає перед нами, навіть не впізнаємо ЙОГО в обличчя. (С) Ю.Андрухович
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Orynka, про плебеїв то була іронія А на Яворині Тягнибок різав правду в очі, що там не так? А за Цефтриаксон – цей антибіотик з’явився не так давно, і 25 років назад коли Тягнибок вчився в медінституті, його може ще не існувало. Аще він випускається у вигляді порошку, яким можна і об’їстися. Твої закиди недоречні і смішні.
Orynka
Форумчянин
Номер: 508
З: Білорусь, Мінськ
Зареєстрований: 14 червня 2008 р.
Нагороди:
Бог з ним, з цефтриаксоном, у його роки був цефазолін. І навіть якщо цього всього нажертися в порошку - свідомість не помутнішає.. Не той препарат. Недоречним був все-таки Тягнибок.
Цитата:
А на Яворині Тягнибок різав правду в очі, що там не так?
За зневажливі вигуки Тягнибока під час виступу на Яворині у 2004 я ще тоді ним була розчарована. Можливо, Тягнибок був мені дуже грубим, у порівнянні з яскравими інтелігентними виступами В‘ячеслава Чорновола, на котрі я колись їздила у Львів.
Цитата:
то була іронія
Ну, погодься, що проукраїнський тоталітаризм, на кшталт, забрати в багатих і віддати українцям(?), державі(?), ("Укртелеком", наприклад чи "ВАТ-Прилуки" імпонує тим, хто бідний і хто звинувачує у своїй бідності всіх навколо, тільки не себе самого. А це не є правильно.
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Orynka, за Чорновола згоден на 300% Але Тягнибок, все ж таки, різав правду на Яворині, що там було не так?
За Укртелеком я б хорошенько потряхав би кого треба А за сигаретку, ото ви так боїтеся, що її Тягнибок зачислить в стратегічні об‘єкти?
----- Добавлено 14 травня 2011 р., 02:51:04:
Orynka, а ще, досить в темі флудити. В галереї флейм не забороняється, а в темах, давайте порядку дотримуватися.
chuvak
Постоялець
Номер: 736
З: Україна, село
Зареєстрований: 6 січня 2009 р.
Я,до прикладу, прийняв участь у вшануванні 1 січня цього року дня народження С.Бандери за ініціативи "Свободи" у м. Київ, особисто спостерігав за А. Іллєнком, коли він проводив дану акцію, слухав Мірошниченка, бачив, як учасники акції випроваджали нетверезих охочих по домах, і в мене склалися найкращі враження про цю організацію. Проблема в О.Тягнибоку?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: chuvak (15 травня 2011 р., 21:06:39)