Перегляд теми 'У Прилуках відкрито громадську приймальню ВО «Свобода»'
ФорумПРИЛУКИАфиша У Прилуках відкрито громадську приймальню ВО «Свобода»
Перегляд теми: 'У Прилуках відкрито громадську приймальню ВО «Свобода» (Відтепер усі громадяни можуть звернутися до приймальні "Свободи" по вул. Переяславська, б.)'
12-го квітня у Прилуках Чернігівської області відкрилась громадська приймальня Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
Приймальня «Свободи» працює за адресою: м. Прилуки, вул. Переяславська, б.10, кв.1
Зі своїми проблемами та пропозиціями громада може звертатись у такі дні:
Вівторок: з 12:00 до 16:00
Середа: з 9:00 до 17:00
П’ятниця: з 12:00 до 18:00
Субота: з 9:00 до 12:00
тел. приймальні: 3-14-93
Також у будь-який час можна зателефонувати за номером: 0630266331
Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»
McLay, а ніхто ніколи й не заявляв про лібреальність чи демократичність ВО "Свобода".
А згідно статистики "Свобода" - одна з небагатьох партій, виборці якої голосують не стільки за лідера, скільки за неї саму як суспільно-політичне явище.
Кажу ще раз: харе флудить!!! На форумі є інша тема для такого роду дискусій.
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Lesya, дякую, що сказала прямим текстом, що демократія (влада народу) та ліберальність (цінність свободи особистості) - речі чужді для тебе та для "Свободи".
Щодо лідера - заберіть Тягнибока та неявну підтримку з боку ПРдонів - і свобода розвалиться, як перед тип сипалися БЮТ та НУНС..
Щодо "флуду" - вкажи тему, де саме я можу висловити претензії до програми вашої партії? Чи ці речі не можна обговорювати у "приймальні"?
-----
Добавлено 9 июня 2011 г., 14:11:12:
OLEX, ти підмінюєш поняття. Я пришов на зустріч із людиною, яка представляє партію, що рветься до влади. Я хотів почути, у якій країні мені пропонує жити Тягнибок. Я почув. Мене таке майбутнє не влаштовує. Тому співати йому дефірамби я не буду. І підігрувати не буду. А буду розкривати людям очі на очевидні речі.
Щодо "повідганяв" - якби я наштовхнувся на агресію ще й у залі - це був би діагноз "Свободі" не тільки від мене, але й від решти, хто ще формує своє ставлення до вашої партії.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: McLay (9 червня 2011 р., 14:18:14)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
OLEX, не підмінюй поняття і не вихоплюй слова з контекста. Те гівно, що навколо - мене теж не влаштовує. Міняти конче треба багато речей. Але "свобода" в царині економіки - убого брутальна. І це є вадою всіх ультра-правих партій. Ви чомусь думаєте, що лозунгами можна замінити хліб. Єдине, на що "свободи" наразі вистачає - це популізм та педалювання національного питання. Буду щиро радий, якщо щось зміниться. Хоча з Фаріонами і Тягнибоками - це станеться ще не скоро...
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Lesya
Постоялець
Номер: 1153
Зареєстрований: 7 вересня 2009 р.
Нагороди:
McLay, так, мені чужі поняття такої демократії, яку сьогодні сповідує Янукович, і такої ліберальності (не liberty), якою керувався Ющенко. Абсолютно чужі, оскільки переконана, що мені від них краще жити не стало.
Тема "Діяльність ВО "Свобода" у Прилуках", "ПРАВДА ПРО УКРАИНУ", інші теми з розділу "Государство и общество". Я не можу тобі скинути лінки, оскільки заходжу сюди переважно з телефону.
Впевнена, що тобі самому буде простіше знайти їх, ніж чекати моїх посилань.
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.