Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 24 травня 2011 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 4930 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
-----
Повідомлення редагувалося 10 разів. Останнє редагування: OLEX (14 листопада 2013 р., 16:13:55)
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
Patron, ты просвети тут всех - что полезного для города сделала вот та "элита" которая руководит им уже более двадцати лет? За счет таких как ты, которые типа не революционеры, и из выборов в выборы, идут и поддерживают эту обанкротившеюся номенклатурную шоблу. Которая за 20 лет не сподобилась ни на что, кроме как распродать своим подельникам комунальное имущество, добить систему ЖКХ и превратить дороги в направления. Так что живи и эволюционируй дальше вместе с ними.
Hasta la Victoria Siempre
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
нагадайте , що корисного вони чи Лабазов зробили для міста, людей
TIMTV наприклад. А тепер відмажте Беркута за перше відео
Ніхто і не збирається Беркута відмазувати. Але в усіх відео видно вушка ВО"Свобода" і власника тієї ж телекомпанії! Звичайна передвибона кампанія, яка не закунчується для Свободи ніколи! ТІМ ТВ - комерційна структура, хвастатись тим що хтось відкрив своє підприємство і зробив величезну послугу для міста - моветон! Якщо воно не комерційне то озвучте джерела фінансування, будь-ласка.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ТІМ ТВ дотаційна структура, працює на благо міста, джерело фінансування фірма ТІМ, на здоров‘я. А шо вам ВО"Свобода" і які вушка в тому що журналістів виганяють з мерії, з кабінетів, з шкіл, з МБК ітд ітп люди, яким я, ви і працівники ТІМ платять зарплату!
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Нагороди:
Я згоден з тим, що це відео дуже схоже на передвиборчу заказуху. Принаймні, я думаю, таке враження складеться в тих, хто не любить політики.
ну дак правильно... а кого ж вони будуть вихваляти? це ж спецом запросили ТРК ЕРУ, щоб показати, яка в нас влада.. ну і попутно ж себе пропіарить.. Як на мене, все логічно... ну не будуть же вони навпаки все робить
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Binerby
Постоялець
Номер: 1646
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 вересня 2010 р.
Нагороди: