Скажу что не пойду а сам(а) ещё и толпу друзей приведу )))
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 липня 2011 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 4875 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
дуже засмутила одна суто прилуцька обставина - навіть на безкоштовне видовище, яке організоване було виключно на ентузіазмі Сергія, прийшло дуже мало молоді, загалом десь 300-350 молодих людей...
А остальные потенциальные зрители просто не знали. Ото хто поруч живе, ті й повиходили.
Накануне знакомым, кому не скажу при встрече, абсолютно все в неведении. Можете для эксперимента теперь сами спросить у любого - А что было на Театральной площади в воскресенье вечером?
Сам не знал, кроме как с сайта, а многие тем более. И это при том, что FM радио иногда слушаю и смотрю ТИМ ТВ, когда оно через инет работает. Ну не попал ни разу на рекламу, если она вовсе была.
Цитата:
Пост №1 | Добавлен: 18 июля 2011 г., 11:11:27
Это здесь, буквально за 6 дней до проведения. А в городе надо минимум за две-три недели раньше, типа рекламной акции что-то предварительно организовывать. А потом уже в народе расползётся нформация и созреет зритель.
В Прилуках просто спешить не надо, а ещё можно попробовать вообще тактику применить - Рекламировать намного раньше, а потом ещё разок и перенести на неделю-две. Чем больше слухов - тем больше интерес, (IMHO).
sergeychun
Форумчянин
Номер: 614
Зареєстрований: 26 вересня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Всім дюже велике дякую !!!
хто відгукнувся і прийшов виступать...
Спасибі тим хто прийшов як глядач .. як то кажуть хоч і мало зате в тільняшках ))
і маю надію отримали задоволення
Взагалі то в попередніх постах дуже перебільшили на рахунок моєї там участі...
якби не було всіх людей які приймали участь, які дали добро на проведення, які допомогали його організувать як з технічної так і з організаторської сторони ( ціх людей зазвичай не видно зі сторони ) нічого би не відбулося
А взагалі то я так вважаю пройшов перший Прилуцькій захід де молодь сама спробувала організувати якесь дійство...
ну і тут вже комусь шо понравилось... комусь шо ні ... вже ж вибачайте такого плану подія була першою і якшо надалі щось будем робити то врахуємо всі недоліки і маю надію буде ще краще ))
на рахунок того шо багато репу чи року чи ще чогось то... хотілось людям показати що є в прилуках і такі жанри які також мають право на існування і в якіх є свої прихильники... ,просто цього разу спробували то все об"єднать в одну велику тусовку і винесли показати це для всіх..
на рахунок реклами..... тут да трошкі недовстиг.... по тв чи газетам чи радіо то ..... як би то виразиться ... не дюже воно бесплатне ))) а захід був виключно на добровольних началах...
тож не судіть строго ще раз всім дякую і маю надію що кожен щось побачив для себе цікавого...
як говорять у народі - "дєрзайтє"... перший блін часто буває комом))) але і ком штука смачна, тільки з підгулявшим товарним відом)) побачила багато цікавого і достойного уваги))) козаки, як завжди вразили своєю майстерністю... репери(жаль що не всі) вразили текстами, не по дитячому змістовними, молодці... рокЄри - ги! ГРОМКО)))) паркур - ""бабки"" номер з підходом до справи! молодці, вірніше йу!)))))))Свєта з Дімою - ну, про майстрів тільки хороше)))) ""Нє ждлалі"" - на рівні, як для дівчачої команди, то добре (наганяй отриманий за кулісами , маю надію, не пройде дарма))))) Умнічкі)))) Дуже сподобався проект "не ждалі" і реп, про рідне місто.... достойний фінал, і народ відреагував теж очєнь і очень))))))))) вогняне шоу - достойна заміна святковому салюту)) ))) але за фінал номеру, вірніше післяфіналье, по рукам треба надавати, ай-ай-ай))))))) а взагалі, я рада , що у нашому місті не вся молодь бездумно бродить з пивом і рушить фонарі у парку))) є і ті хто дійсто прагне сказати своє Я))))) молодці))) а роль Чуня не перебільшена))) це я знаю не по наслишкє))))) Є побажання! Прцюйте, вдосконалюйте своє мистецтво, а "звІзду" прибережіть... це стосується дуже багатьох))) Зірковість вона любить коли все оправдано))) Будьте ЗІрками, але справжніми))) МОЛОДЦІ!)))
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
на рахунок реклами..... тут да трошкі недовстиг.... по тв чи газетам чи радіо то ..... як би то виразиться ... не дюже воно бесплатне ))) а захід був виключно на добровольних началах...
Ой вибачаюсь!
Дійсно, ще на рекламу не хватало гроші тратити?
Ото просто звикли до постійної реклами, як дане і за ціну ніхто не думає.
З цим життям, ми всі зовсім якось менше стали навіть зустрічатись, а відповідно й розмовляти.
А треба щоб кожен передавав інформацію про захід своїм знайомим, а вони їншим.
Необхідно трохи більше часу і все місто знатиме.
maxmoney
Форумчянин
Номер: 928
Зареєстрований: 14 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Можно много говорить по поводу (и без повода) что было хорошо, а что не очень. Только факт остается фактом - ребята (все таки отдельное спасибо Сергею) собрались и сделали это. На голом энтузиазме, извините за банальность. Искренне хотелось бы верить что не в последний раз. Господа спонсоры - для вас подобные мероприятия (хоть и кажутся на первый взгляд чистым меценатством) - реальная возможность эффектного и эффективного пиара. Обращайте на них внимание.
"Посмотришь на иное создание - миллион восторгов, а заглянешь в душу - обыкновенный крокодил" А.П. Чехов
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Та нічого не треба! Від кількості реклами нічого не залежить!
Згадаймо савєцкій саюз. Коли там була якась реклама, окрім вивіски біля МБК та щита на пьяному?! І народ заробляв не в таких сумах, як зараз! А театр (і кінотеатр) завжди був вщент заповнений! Бо люди цікавились - що й де... а зараз? Рекламуй, не рекламуй, всьо равно получіш *у*! Бо народу нічого не цікаве, кожен дома чи то в телевізор, чи то в інет, чи то у комп’ютерну гру втупився - і світ для нього не існує!
Хто у місті завжди в центрі буває (а таких зараз дуже мало), той і прийде, а хто не ходив ніколи - той і не прийде, як його не зазивай. У Прилуках є така "мулька" - а шо я там не бачив, що нового мені там покажуть?
----- Добавлено 25 липня 2011 р., 18:02:19:
А Чунь - кросавчєг! Просто маладчага! Чи не єдиний у місті, хто займається масовою культурою...
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Да, молодці, всі, хто доклав зусиль і провів. На жаль, не змогла буть, нічого не можу сказати про рівень, але судячи з фото (спасибі Екстазі), бачу, що було різномаїття
Цитата:
Рекламуй, не рекламуй, всьо равно получіш *у*!
crok, та ні фіга.. реклама багато чого значить, а тим більше, коли вона всюду! (згадайте хоча б День ЯКовченка у Прилуках цього року, коли крім організаторів нікого майже не було)
Цитата:
У Прилуках є така "мулька" - а шо я там не бачив, що нового мені там покажуть?
та тому що на більшості заходів одне і те саме.. Бо нема у нас що показувать... Більшість свят проходить силами Не ждали, Апломба, цтдю і т.п
Даже при тому, що я поважаю ці колективи, дивитися чи слухати їх постійно, трошки надоїдає...
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
sergeychun
Форумчянин
Номер: 614
Зареєстрований: 26 вересня 2008 р.
Нагороди:
та тому що на більшості заходів одне і те саме.. Бо нема у нас що показувать... Більшість свят проходить силами Не ждали, Апломба, цтдю і т.п
Даже при тому, що я поважаю ці колективи, дивитися чи слухати їх постійно, трошки надоїдає...
вот після таких отзивів токо одна мисль приходить ...закинуть всё нафіг і нічого не робить ..
і дюже обідно шо більшість у місті і чомусь токо в прилуках мислить іменно так.
блін ..... старалися робили людям праздник .... і в результаті .....
а саме главне шо прежде чим написать нада хоча би прийти і подивиться....
там якраз і було те шо ніде в концерти не беруть...
ну да ладно...
Sergeychun
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
sergeychun, так вона ж і пише, що - Не змогла буть.
Так что, как раз с этим вечером все нормально, не обращай внимания, мало того - отлично получилось. Именно как бы неординарно и рядом, вместе со зрителем (типа эффект участия), а не то что всегда, где-то там вдали на сцене.
Кстати, Helen, на концерте тебя тоже не забыли - Ни один человек не заслуживает твоих слез, а те кто заслуживают, не заставят тебя плакать, ребята КВНщики упоминали, так что зря не была.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Блин, никого не хотела обидеть. И уверена, что на этом мероприятии все было круто. Но я написала то что замечаю посещая все другие мероприятия. А там практически одно и то же.