Скажу что не пойду а сам(а) ещё и толпу друзей приведу )))
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 липня 2011 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 4875 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
natalo4-ka, перш ніж робити якісь висновки про людину, її роботу, її ставлення до інших, зокрема до Чуня, треба знать цю людину і взагалі всі попередні пости і т.ін.
Якщо ці твої слова
Цитата:
читаю і просто в шоці, невже людина і справді вірить у те , що її критика конструктивна, а лить грязь на Чуня, видно якось подобається, бо не перший раз читаю...
стосуються мого поста в цій темі, дак можу тебе запевнити, що ти тут абсолютно помиляєшся
По-перше, під конструктивною критикою я мала зовсім інше, ніж мій пост про культуру взагалі, а не про ваш виступ чи діяльність Чуня. Наприклад, критику колег-музикантів Сергія (якщо він колись таку забажає)
По-друге, де ти побачила грязь? Повторюю ще раз: колектив Не ждали - один з найкращих у місті, який багато заходів врятував, представників якого (Чуня і Фарафонову) ми часто хочемо бачити на своїх вечірках. І Чунь - це та людина, яка може за собою повести, виступи якого сприймаються на ура, і який при всьому цьому не "зазвєзділся"
А щодо своєї діяльності, своїх вчинків - не переживай... Я їх аналізую і здатність самокритично до них ставитися ще не втратила
На цьому припиняю дискусію, оскільки не бачу жодних підстав далі пояснювати зміст написаного мною поста.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Дякую за викладене відео!!! Цікаво!!! І велике прохання, якщо це не йде в розріз з професійними обов’язками, працівників ТІМ ТВ - радуйте нас своїми відео репортажами як найчастіше!!!
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: