Кто нить знает телефон организации? а то купили в Крещатике телефон и захотели поменять на другой(не подошел по функциям)....а эти "деятели" не хотят (прилуцкий сервис во всей красе) так вот хочу пожаловаться...
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
він мабуть мав на увазі шо "тіпа" він просто тут ділер
я це розумію, та якщо ж розібратись, то мене його правовідносини з цією стороною жодним чином не мають цікавити. На гарнтійному талоні та чекові строїть лише його печать як ФОП, і ніяких третіх сторін, та і про наявність їх він не в усному не в документальному вираженні нам не повідомляв. Сплативши моїй матері кошти за телефон - він має право звернутися з позовом на цю "третю сторону", щоб вони відшкодували цому збитки за реалізовану неякісну продукцію (якщо, звісно, у нього укладений з ними якийсь договір).
логічно
Два добрых духа Джин и Тоник
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
читайте уважно "Закон України про захист прав споживачів" і буде вам щасття, там дуже багато толкового написано. Перед тим як іти до продавця просто прочитайте, щоб знати чим підперти своє право да і, наче, в кожному магазині повинен бути такий закон. Я так з магазином "Ніколь " колись виясняла відносини...все по закону росказала і гроші назад отримала)