та ну його нафіг, не піду ні за яке французьке шампанське
4.
ще сумніваюся
5.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 серпня 2013 р.
Дійсний 3 дні.
Пройшло 4125 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Всім привіт. Раніше традиційними були зустрічі форумчан влітку. І цей рік не виняток. Тим більше, що приїжжає наш УЛЮБЛЕНИЙ, НЕПОВТОРНИЙ поціновував фоток з грибами і іношою хренью porosytenkokoly
Запрошуються всі, але переважно ті, хто з ним воює тут, на сайті, з давніх давен
Якщо ви хочете побачити ФРАНЦУЗА вживу, і СПОДІВАЮСЯ, скуштувати справжнього французського шампанського, ПОСПІШАЙТЕ.
Робіть свій вибір у голосуванні і підтягуйтеся в суботу на 13.00 до ФУРШЕТА (чи де ми вирішемо збиратися, щоб скупити харчі і випивку)
Коментарі, пропозиції тільки вітаються. На обговорення дається 2 дні, щоб до суботи вже все було вирішено, в суботу все закуплено і почато ВЕЛИКУ ПЬЯНКУ
давайте вже визначатися, де і що куплуємо і коли вирушаємо
У фуршеті наверно? Ну кроме овочі-фрукти на базарі можна. Мясо замовляє модератор на БАМі. Виїжжать раньше 2-х дня я не согласен, у мене ночьна у пятницю.
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
пардонте на щот экстази и чоловика жовтокартого!1 цэ не вражески видносыны, просто пропустыв ёго случайно! канешно прыглашонный! ато вжэ роздулы тему! елвкардд!1 бьен вэню! с жиночькой!я трохи поляну пиднакрыю! вынв троха хранцюзького будэ, оставыв для вас! ну пойла якогось пидкуплю! скажить шо и хто шо планируе я пидкорижирую шо добрать нада!" поняв шо мняса визьмете! опшем трымайте мене в курсах
мудрец
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
давайте писати, хто конкретно буде і по скільки скидаться, бо мені така організація зовсім не подобається.. По тому, що зараз є, видно, що буде 2 каліки
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
Buriy, на воздушном шарике тоби прылытыть на балкон! в виде олимпийского мишки! ото як побачишь,то значь воно!
яке прыглашение! ты шо своей хвамилии тут не прочитав!?
мудрец
Buriy
Новачок
Номер: 2116
З: Украина, Нежин, Киев, Прилуки
Зареєстрований: 7 вересня 2011 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
еслі поїду, то не надовго і буду їхать пізніше, часа в 2-3, на таксі, так шо хто хоче опоздать-може упасти на хвост....Точно буду знать в суботу зрання. Вина хранцузького оставте, бо я вас знаю, вдуєте сразу все)
Цитата porosytenkokoly:
вынв троха хранцюзького будэ, оставыв для вас!
а Лена шампансе наобіщала
Цитата Helen:
скуштувати справжнього французського шампанського
----- Добавлено 8 августа 2013 г., 11:56:59:
Цитата:
піду, як же ж не побачити француза?
довгенько іти прийдеться
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.