та ну його нафіг, не піду ні за яке французьке шампанське
4.
ще сумніваюся
5.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 серпня 2013 р.
Дійсний 3 дні.
Пройшло 4125 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Всім привіт. Раніше традиційними були зустрічі форумчан влітку. І цей рік не виняток. Тим більше, що приїжжає наш УЛЮБЛЕНИЙ, НЕПОВТОРНИЙ поціновував фоток з грибами і іношою хренью porosytenkokoly
Запрошуються всі, але переважно ті, хто з ним воює тут, на сайті, з давніх давен
Якщо ви хочете побачити ФРАНЦУЗА вживу, і СПОДІВАЮСЯ, скуштувати справжнього французського шампанського, ПОСПІШАЙТЕ.
Робіть свій вибір у голосуванні і підтягуйтеся в суботу на 13.00 до ФУРШЕТА (чи де ми вирішемо збиратися, щоб скупити харчі і випивку)
Коментарі, пропозиції тільки вітаються. На обговорення дається 2 дні, щоб до суботи вже все було вирішено, в суботу все закуплено і почато ВЕЛИКУ ПЬЯНКУ
Це велика честь бути в числі запрошених шановним паном porosytenkokoly на глобальну міждержавну зустріч форумчан, але вимушена попередити організаторів тусняка і porosytenkokoly , що бути присутня на цьому ревещі не зможу в зв‘язку з обставинами непереборно сили.
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Frankinshtain, МАСЯ, може тодіеслі шо скооперіруемся, мене таке время, в принципі устраює)
давай якось
Два добрых духа Джин и Тоник
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
добавте ще до точьно будэ грея який зможе одвесты 3ры 4ре человека и я прыйиду 4х заберу ,так шо такси можете не звать и наверно буде щей валерик если сёдня вечером не слиня у киев
мудрец
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
обьяснить, бо я вперше. шо там за место. если вы на вечир идете, то це з ночовкой чы якось будете добыраться назад? такси? пока ничого не знаю, окрим того шо це в стрильныках, яки я на карте нашов (11 км от Прылук). Поиду на машине, значыть пыть не буду.
таки да!
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди: