Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6243 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Известный итальянский тренер Марчелло Липпи согласился возглавить национальную сборную Украины, информирует в своем сегодняшнем выпуске La Gazzetta dello Sport.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Emigrant (27 листопада 2010 р., 23:17:54)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Я не знаю про більш огидних вболівальників, аніж українські. Ви (всі) не вмієте цінувати те що ми здобули. Ви бажаєте отримати більше ніж потрібно. Я неодноразово був на матчах української збірної, і мушу вам сказати, що це дивовижне видовище. Дивлячись на вік нашої збірної(від дня отримання незалежності) у нас чудові результати, а не вихід до ЧС 2010 - лише не фарт і випадковість.
Наші математичні ускладнення Бога не непокоять. Він інтегрує емпірично. Ейнштейн А.
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Нагороди:
Я не знаю про більш огидних вболівальників, аніж українські. Ви (всі) не вмієте цінувати те що ми здобули. Ви бажаєте отримати більше ніж потрібно. Я неодноразово був на матчах української збірної, і мушу вам сказати, що це дивовижне видовище. Дивлячись на вік нашої збірної(від дня отримання незалежності) у нас чудові результати, а не вихід до ЧС 2010 - лише не фарт і випадковість.
ХМММ, дидвовижно скучное выдовыще!
А не выход в финальную часть - это закономерность! вечно что с Динамо, что со сборной маематикой занимаемся, а есле те проиграют, а те выиграют, а те в ничию, то МЫ "суперсборная" пройдем!, короче не сборная, а УГ! надеюсь Мирон это исправит...
Emigrant
Авторитет
Нагороди:
Дивлячись на вік нашої збірної(від дня отримання незалежності) у нас чудові результати
А який вік нашої збірної? Там пенсіонери чи шо?
Цитата:
а не вихід до ЧС 2010 - лише не фарт і випадковість.
Та не...це закономерность...яку вони показали своей ігрой.Випадковість і фарт великий був ото виход з групи з Буряком. Ав зборной нема не ігри не бажання...не самоотдачі...Гнать там половину нада.
sdemch
Зальотний
Номер: 1293
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 18 грудня 2009 р.
Попереджень: 0
А не выход в финальную часть - это закономерность! вечно что с Динамо, что со сборной маематикой занимаемся, а есле те проиграют, а те выиграют, а те в ничию, то МЫ "суперсборная" пройдем!, короче не сборная, а УГ!
Продивіться краще статистику відбора до ЧС. Продивилися? І після йде мова про жахливу гру? І ще щодо Михайличенка. Пошукайте про нього статистику як тренера збірної. Одна з найкращих!!! А ви йому :"Пішов на ...",через те що ми програли грекам. Вибачте на слові, але якщо завжди обсирати збірну, хто захоче там грати?
Наші математичні ускладнення Бога не непокоять. Він інтегрує емпірично. Ейнштейн А.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
sdemch, если б ты бачив хоть одын матч сборной Украины при Мих..личенке то такой ахинеи не писал бы!
Ему дворовую команду и то тяжело было бы доверить!
Hasta la Victoria Siempre
sdemch
Зальотний
Номер: 1293
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 18 грудня 2009 р.
Попереджень: 0
Ему дворовую команду и то тяжело было бы доверить!
Да і доречі при ньому таки наші молоді хлопці виграли срібло ЧЄ(здається 4 роки тому), програвши господарям турніру - голандцям, за котрих грав Ян-Клаас Хунтелар
Emigrant
Авторитет
Нагороди:
Продивіться краще статистику відбора до ЧС. Продивилися? І після йде мова про жахливу гру?
Статистику и качество игри...разницу понемаеш?Вони виграли в Англии....В статистику пошов результат,но и дураку понятно шо Англия мстила Хорватии и слила игру,бо в Украини не було шансов виграть.Назви хоть одну игру в отбори,де вони показали командну игру.А грекам проиграть...та це позор полний.
----- Добавлено 8 февраля 2010 г., 19:03:28:
sdemch,
Цитата:
Да і доречі при ньому таки наші молоді хлопці виграли срібло ЧЄ
И про шо це каже?Ти вобще так понимаеш функцию главного тренера зборной?
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Нагороди: