Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6377 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Известный итальянский тренер Марчелло Липпи согласился возглавить национальную сборную Украины, информирует в своем сегодняшнем выпуске La Gazzetta dello Sport.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Emigrant (27 листопада 2010 р., 23:17:54)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tania, а назови мені хоть одного талантлівого! Раньше з Ф/К "Европа" були таланти (кстаті з Прилук було мало), так деякі в Росії тепер грають. Не сразу ж в "Дінамо" іти
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Bonya, я не знаю шо у вас в Прилуках робытся,я говорю,шо потелику показувалы,шо в динамо нема сейчас отбора из талантлевых дитей,а попадають туды токо диты обеспеченых родителей...и то хто бильше заплатыть,бо там 100 чел. на место,зараз вси хочуть прыстроить своих деток,а футболисты зараз миллионы получають.
А в Бразилии,специальны люды ходять по дворам,и отбирають пацанят,у яких денег даже на красовки нема,воны там босы во дворах в футбол играють, и стаких дитей потом выростае сборна Бразилии.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди: