Цитата Helen:OLEX, отправка личных сообщений не работает!!!
шо за наклеп
я ніколи неперевірених даних не подаю. Якщо воно видає помилку - то так воно і є. Листи, як щойно з*ясувалося, відправляються, але видає Internal Server Error. і користувач не може знати, чи відправлено його повідомлення чи ні. Так що, шановний адміне, працюйте!!!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
це моя робота як модера - слідкувати за роботою форума та його вдосконаленням, та підказуати адміну, що не працює
-----
Добавлено 30 сентября 2007 г., 08:40:37:
Шановний адміне! Після відновлення роботи сайту залишилося кілька багів, які збивають з пантелику користувачів. Ось ті помилки, які я помітила. Прохання в недалекому майбутньому їх виправити
1. Коли людина відправляє особисте повідомлення, їй видає помилку Internal Server Error, хоча насправді повідомлення успішно відправлене. ДОходить до того, що користувач не впевнения у відправці повідомлення вілправляє його ще кілька разів (приклад - вчора наш другий модератор відправиви мені аж 3 однакових повідомлення)
2. При видаленні фотки з галереї ця галерея становиться в ряд 5 останніх оновлюваних - такого насправді не повинно бути!
3. На почту не приходять нотифікації про коменти
Наче все.
OLEX, подивися, будь-ласка і, коли буде час, виправи ці недоліки
----- Добавлено 7 января 2008 г., 18:18:42:
Дата регистрации 21 ноября 2006 г. (1 дней на форуме)
Количество постов в форуме 3132 (~3132 в день) -
Оце так продуктивність в мене!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (30 вересня 2007 р., 08:49:03)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: