Як православний християнин, що вдоволь нагрішив, і йде спокутувати свої гріхи до попа, а євангенський християнин не може грішити - бо вірить, що він створений по образу і подобі господній, так і електронщик відрізніяється від хард-рокера. Важковик ніколи не включить фанеру, бо іншого бути не може. Тільки відчуття ейфорії, що ти доніс свою енергетику масам і нірвана від цього, а не бабки понад усе.
----- Добавлено 9 июля 2010 г., 23:09:13:
Як православний християнин, що вдоволь нагрішив, і йде спокутувати свої гріхи до попа, а євангенський християнин не може грішити - бо вірить, що він створений по образу і подобі господній, так і електронщик відрізніяється від хард-рокера. Важковик ніколи не включить фанеру, бо іншого бути не може. Тільки відчуття ейфорії, що ти доніс свою енергетику масам і нірвана від цього, а не бабки понад усе.
НАЦІЯ понад УСЕ !
molchun
Форумчянин (рєдкій гость)
Номер: 969
З: файна Укрейна,
Зареєстрований: 10 травня 2009 р.
Попереджень: 0
Я не знаю як на щьот ТАЛАНТИЩЕ, але щось у цьому є, і це щось не аби яке. Догволі оригінально, і принаймні приємне для прослуховування. Хоча , звичайно на Бетховена не тяне...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
molchun, я про оте тіпа шоу, про подачу матеріалу, поряд стоїть ноут з семплером, а народ дивиться і думає шо він настоящі пилєсоси вмикає Тоже і з рульом
molchun
Форумчянин (рєдкій гость)
Номер: 969
З: файна Укрейна,
Зареєстрований: 10 травня 2009 р.
Как и музыку группы Lюк, звучание юнната сложно отнести к какому-то определенному стилю. В основе своей она является электронной. Для записи некоторых живых инструментов приглашаются такие музыканты, как Сергей Балалаев (SunSay, барабаны), Максим Киуила (группа «Коло», гитара), Виктория Михайлец (вокал), Дмитрий Сысоев (винил, сэмплы). Дед Мороз из Lюков в некоторых треках играет на бас гитаре и акустике.
).
Хто вміє читати - той прочитає, а всім остальним обяснять бесполєзно... Скільки не бийся, все одно більшість буде вважати шо він включає пилососи, навіть не звертаючи уваги на те, шо вилки в нього закорочені...
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
molchun, я про оте тіпа шоу, про подачу матеріалу, поряд стоїть ноут з семплером, а народ дивиться і думає шо він настоящі пилєсоси вмикає Тоже і з рульом
Зависть - страшная штука!
ЗЫ: когда эти уроды тимовские включат формулу?