с удовольствием читаю и пересылаю на необходимое кол-во адресатов
2.
читаю, но никому не пересылаю
3.
даже не открываю, все это чушь
4.
я даже не имею представления, что это такое
5.
раньше пересылал, а сейчас уже надоело
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 грудня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6183 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Якшо вночі прийде товстий вуйко і запхає тебе в мішок - не псіхуй. Просто хтось попросив у Святого Миколи тебе під подушку :-[ ))) (Відішли всім, і мені так само. Як вернеся хоч чотири - то значить ТЕБЕ ЛЮБЛЯТЬ!)
Эти и другие так называемые "письма счастья" ходят по всему миру, порой возвращаясь к одному адресату по несколько раз. Ваше отношение к такому роду письмам?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Привіт, я 23-літній батько. Я і моя дружина чудово жили разом. Бог благословив нас також дитиною. Нашу 10-місячну дочку звати Ванда. Нещодавно лікар виявив пухлину головного мозку в її крихітному тілі.
Існує тільки один спосіб врятувати її … операція. На жаль, у нас немає достатньо грошей для цього. “Epuls” і “Onet”погодився допомогти нам. Єдиний спосіб зробити це полягає в тому, що я посилаю цей лист до вас, і ви посилаєте його до інших людей. “Onet” перевіряє, скільки людей отримали лист. Будь-яка особа, яка відкриває лист і відправляє його до щонайменше трьох людей, дає нам 32 центи. Будь ласка, допоможіть нам! Якщо ви відправите це повідомлення до 11 осіб, у вашому профілі буде гарний значок.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
OLEX, було.. дебілізм... і що саме більше добиває, те, що нормальні, освічені, здраві люди його пересилають Одразу весь їх здоровий глузд ставиться під сумнів
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Главное, что когда действительно потребуется помощь, то готовые отозваться люди и не разберутся, это очередной спам или реальный крик души о спасении. И скорее всего вовсе проигнорируют.
Отака [censored] пришла давиче -
Dear Chernenko,
I am Barrister Umar Abubakar Esq. practicing in the state of Lome in Togo. I am the family lawyer to late Mr. Bernard Chernenko who is from your country. I came to know you from the internet during my search for a reliable and reputable person that can handle matters maturely. Hence, I contacted you to claim the estate of my late client valued at US$9.5 million since you share the same last name.
My late client died suddenly with his entire family on 30th December 2006 while they were coming back from a concert in a ghastly road accident. Until his death, my late client was a supplier of chemicals to the Togo cement company and also an Oil contractor.
The bank where my deceased client operates an account here in Lome - Togo before his death has given my law firm a final mandate to locate any member or relative of the deceased so that the bank can transfer the funds deposited with them to his family before his account will be declared as unserviceable and the funds returned into our government treasury as the law of our country implies.
I have tried my best to locate any member or extended family relation of my late client for all these past years but all my effort prove abortive. Now, I intend to present you to the bank as the next of kin to my late client since you bear the same last name with my deceased client. The bank will accept and approve any person that I present formally to them as the Next of kin to my late client since I am the family attorney to the deceased.
I will present all the necessary legal papers that will back up the claim that you are the next of kin/rightful beneficiary of the estate left by the deceased. Note, the whole process will not last more than 10 (ten) days with your cooperation. Consider this and get back to me only through my private e-mail: [email protected] if you are interested. I will discuss details on how to proceed and what will be your benefits when I receive your positive reply.
Yours sincerely,
Umar Abubakar Esq.
E-mail: [email protected] мульенер.......[censored]..............
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (21 лютого 2011 р., 20:24:26)
rediskaНехороший человек
Номер: 1507
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 травня 2010 р.
Нагороди:
Тільки прочитала тему, тихенько посміхнулася, згадала, як у школі декілька разів переписувала від руки такі "листи щастя" (ну може для почерку корисно ), а зараз - копировать-вставить але розумієш, що то все за дурниця та маячня вся та писанина. Потім поставила крапочку на впроти п.3. І.....захожу на однокласники, відкриваю повідомлення а там таке
Цитата:
Привіт, я 23-літній батько. Я і моя дружина чудово жили разом. Бог благословив нас також дитиною. Нашу 10-місячну дочку звати Ванда. Нещодавно лікар виявив пухлину головного мозку в її крихітному тілі.............
і начебто доросла людина, а такою єрундою страдає. Видалила повідомлення, невже хтось в це вірить
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: