Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 грудня 2007 р.
Дійсний 30 днів.
Пройшло 6176 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 15
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 7
Casey, Так кажеш, шо Аваль НЕ КРАЩИЙ БАНК? Ну и ладно.
P.S. От диви... Я покупаю машину. Вношу более половины её стоимости. Беру безпроцентный кредит. Так эти орлы меня на ОБЯЗАТЕЛЬНУЮ страховочку подсаживают (иначе кредита - [censored]).
Теперь про страховочку... Я за свою машину заплатил полную страховку 44 000 руб = 1800 USD/ год. А моему коришу (оформил кредит) насчитали 56 000 руб = 2290 USD/год. И ОБЯЗАТЕЛЬНО платить каждый год, пока не выплатишь кредит.
Чуешь разницу?
А если машину взял и внёс минимум, то насчитают проценты за выплату + страховочка. Короче мало не покажется.
А ты говоришь, что всё честно.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (25 січня 2008 р., 18:22:06)
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, та я ж не кажу шо в нас е виддилення цих банкив, просто кажу шо е таки банки в прилуках, яки кредитують населення!
1) ДельтаБанк - виддилення тильки в великих мистах, а прилуки це канешно не велике мисто.!
2) АльфаБанк - банк добре розкручений, но так як вин в нас появивись в городи недавно, то виддилення ще не видкрили, но скоро планирують видкрить!
Також е ще куча кредитних спилок в городи, то вообще отстой : ПростоФинанс , Еврокредит , ПростоКредит
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Приходтьте, и я каждому покажу и розкажу!!
Tania, а я думаю, ти не повинна хвилюваться зо то шоб банку шось було чи не!!
Casey, я не хвылююсь,я кажу,шо бесплатный кредит,це замануха для лохов!
Casey, от ты мени обьясны,зачем банку давать людям гроши ,без процентов,т.е. бесплатно??????????