Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 28 січня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6276 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
До конца февраля пользовался мобильным нетом от Лайфа. АЦТОЙ ПОЛНЕЙШИЙ!!! И врагу б не посоветовал. На даный момент у меня безлимитка Уктелекомовского ОГО! Бомба! 512/512. Скорость закачки - 60 кб/с забором!!!
+ при каждом переподключении новый IP-адрес. Вообщем слов нет. А подключение мне обошлось в 200 - модем, 120 - подключение, 100 - за месяц вперёд абонплат и на 15 - провода, конекторы, резетки, И чуть не забыл 6 дней ожидания.
Насолоджуюся...
----- Добавлено 27 марта 2008 г., 18:07:23:
Кстати, глюков на Укртелекомовском нете не наблюдается!
И это плюс. При чём большой!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
До конца февраля пользовался мобильным нетом от Лайфа. АЦТОЙ ПОЛНЕЙШИЙ!!! И врагу б не посоветовал. На даный момент у меня безлимитка Уктелекомовского ОГО! Бомба! 512/512. Скорость закачки - 60 кб/с забором!!!
+ при каждом переподключении новый IP-адрес. Вообщем слов нет.
ну да..... після деревяних ігрушок і резиновий пупсік буде казаться бомбой
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
лайфовський інет - гідна альтернатива, про вільний доступ до Укртелекому я вже забула... а є такі АТС, де не предвідється потрів на ОГО, моя заява там лежить вже півтора року... А зараз, чула рекламу, ТІМ зашевелився, тарифи начебто знизили
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
лайфовський інет - гідна альтернатива, про вільний доступ до Укртелекому я вже забула... а є такі АТС, де не предвідється потрів на ОГО, моя заява там лежить вже півтора року... А зараз, чула рекламу, ТІМ зашевелився, тарифи начебто знизили
Тарифи не знизили, просто скорость подняли
Saver
БАН
Номер: 435
Зареєстрований: 20 березня 2008 р.
Попереджень: 1