В советское время люди хотели учится, работа была... Студенты стремились что-то выучить, что-бы что-то знать... а сейчас только-бы заплатить, что-бы оценку хорошую поставили...
Дай бог всем иметь то, что имеют те, кто имеет нас...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Vitjaz, а щас шо нема роботи? Валом, тікі де мало платять і шось робить нада, ніхто не хоче йти робить.
При Союзе тоже на харошу зарплату ще устройся, от і робили на всіх роботах, бо тоді заставляли йти на роботу!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
В советское время люди хотели учится, работа была... Студенты стремились что-то выучить, что-бы что-то знать... а сейчас только-бы заплатить, что-бы оценку хорошую поставили...
Я не согласна!! Коли я , наприклад, вчилась в школи, то було наче ото стидно буть отлічніком, а двоєшником круто.
Я, коли робила в школі в старших класах, то була в шоці від того, як все змінилось - стало стидно нічого не знать, а бути розумним круто!
Так що зараз є всі можливості, прості часто дійсно люди (і я не перестаю цим людям дивуваться) які не маючи взагалі роботи, не хочуть іти робить, бо ЗП мала!! Невже умом не понятно, що так у тебе буде хоть ЩОСЬ, а зараз немає взагалі НІЧОГО??
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Коли я , наприклад, вчилась в школи, то було наче ото стидно буть отлічніком, а двоєшником круто.
А я з тобою не погоджуюся! Я вчилася в один час з тобою і в мене абсолютно не було такого відчуття! (маю на увазі не ботаніків, а від природи нормальних розумних людей).
Цитата:
Я, коли робила в школі в старших класах, то була в шоці від того, як все змінилось - стало стидно нічого не знать, а бути розумним круто!
Знову ж таки... є багато прикладів, де і в старших класах нікому нічого і на не на!
Думаю, що це великою мірою залежить від оточення і від самої людини. Якщо людина хоче отримати знання, вона їх отримає, якщо хоче працювати, то обов‘язково знайде роботу.
Як раніше так і зараз було багато тих, кому знання потрібні були і тих, кому і без знань добре було.