Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 6 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6266 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Отож, позитивні мрії перемагають сурові реалії! і це радує, бо значить є до чого прагнути, є в що вірити! так тримати, але до мрій варто додати вчинків! То ж за роботу!!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Artemiy (9 лютого 2008 р., 19:01:15)
Я вважаю,що лише ми,справжні ПРИЛУЧАНИ,можемо перетворити наше місто в затишний куточок!!! Потрібно докласти багато зусиль для цього!А починати треба в першу чергу-з себе...адже якщо ми будемо з повагою ставитись до оточуючих нас людей,то наше місто просто розквітне.....А на даний момент я бачу лише якийсь звіринець(вибачте за такі слова)!!!
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, а хто сказав шо заочна форма? Моя племянница очно учиться. Английский довбе.
Де вона учиться? У філіалі Ніжинського універа при нашому пед коледжі?
Наскільки знаю, там тільки заочна фора навчання була. Може вже і стаціонар зробили?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
як бачимо позитивні зрушення на ліцо, тобто на площі!)))
А я бачу Прилуки таким собі селищем міського типу (на кшталт Малої Дівиці), раєм для пенсіонерів і дачників з Києву.
Це на фоні загальної демографічної обстановки. Адже, повідомляють, що українці – сама вимираюча нація у Європі. Та і постаріння населення впливає.
Такими темпами в Прилуках залишиться не більше 5 дитсадків і шкіл, а замість них меблеві магазини, банки і т.п.