По городу ходить діск з суперовою віндою. Називається Fuck you, Bill. При її установці, стають всі дрова яку потребує система, тобто: на мать, на видео, звук і т.д. Напитуй у знакомих, мо в кого є. Бомба!
Там нажав пару кнопок і вона сама стає, миленька!!!
вона називаеться Win XP proffesional ‘‘SP2 plus‘‘ или по народному "Зверь"
В мене вона тоже стоить , норм винда мени нравиться! и ненада париться з програмами, установка канешна трохи больше времени занима, зато вже багато нужних програм стоить
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
а я вообще не Fuck you, Bill, не Ogomor, не других зверей не уважаю, тогошо сам под себе люблю настроювать, а там всяка херня.... Есть ксати виста SP1 тоже правда [censored] ....
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (16 лютого 2008 р., 17:25:01)
Два добрых духа Джин и Тоник
snoopy
Форумчянин
Номер: 299
З: Хотелось бы США но всеже Украи, Киев
Зареєстрований: 8 грудня 2007 р.
Попереджень: 1
Fuck you, Bill, Зверь уже устарели. У меня есть Зверь - там Опера, которой я не пользуюсь; квип, даунлоуд менеджер, неро и пр. - устаревшие версии; оформление ХР под висту, но грузит систему...
Мое субъективное мнение, лучше найти винду с обновленными драйверами, сервис паком, директХ, эксплорером и т.п., но без лишнего софта, лучше потерять пару минут и настроить проги самому.