Цитата foksy20:По городу ходить діск з суперовою віндою. Називається Fuck you, Bill. При її установці, стають всі дрова яку потребує система, тобто: на мать, на видео, звук і т.д. Напитуй у знакомих, мо в кого є. Бомба!
Там нажав пару кнопок і вона сама стає, миленька!!!
вона називаеться Win XP proffesional ‘‘SP2 plus‘‘ или по народному "Зверь"
В мене вона тоже стоить , норм винда мени нравиться! и ненада париться з програмами, установка канешна трохи больше времени занима, зато вже багато нужних програм стоить
ТО такий самий токо називаеться Fuck you, Bill - другий изготовитель.
----- Добавлено 16 марта 2008 г., 13:34:18:
Цитата serennisima:
Fuck you, Bill, Зверь уже устарели. У меня есть Зверь - там Опера, которой я не пользуюсь; квип, даунлоуд менеджер, неро и пр. - устаревшие версии; оформление ХР под висту, но грузит систему...
Мое субъективное мнение, лучше найти винду с обновленными драйверами, сервис паком, директХ, эксплорером и т.п., но без лишнего софта, лучше потерять пару минут и настроить проги самому.
Кому як...
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Fuck you, Bill, Зверь уже устарели. У меня есть Зверь - там Опера, которой я не пользуюсь; квип, даунлоуд менеджер, неро и пр. - устаревшие версии; оформление ХР под висту, но грузит систему...
ну це в тебе е можливисть достать оновлени версии, а в когось може нема...
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Casey, foksy20, є інет, є гугл, але качати вінду з нету собі дорожче і довше.
Звісно, це не стосується тих в кого високошвидкісний, безлімітний нет, а не Лайф, як у мене. Хоча я можу попросити знайомого з таким зв’язком. Останнім часом щось хочеться поекспериментувати з 64-бітною ХР-хою.
yctan4ik
Критик
Номер: 19
З: Україна - Польша,
Зареєстрований: 13 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: