Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 14 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6125 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Я не спорю, у них есть много возможностей (много водки, подушка на голову...) А нам то бедненьким надо думать не только о секАсе, но и о своей дальнейшей жизни после него.
А что делать тем, кто водки не пьет?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата ECSTASY:ну у некоторых мальчиков очень даже хорошо получается секасом без любви заниматься!
Цитата:Мужики у нас такие понимаешь!
это я очень понимаю!
це ти з власного досвіду так говориш?
сучка не схоче - кобель не скоче! - народна мудрість, між іншим
+5
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Helen, тоесть те шо є народною мудрістю, не може стати нічиїм досвідом?
та ні, якраз навпаки.. чийсь життєвий досвід якраз і стає народною мудрістю
якщо ж повернутися до твого питання, то я навела ту приказку спонтанно, безвідносно до особситого життя.. проте, звісно, що були такі моменти, коли вона стосувалася і мене... та, думаю, у кожної дівчини/жінки таке було.
Хлопці ж переважно керуються своїми інстиктами, а дівчата - почуттями
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Почуття́ або емоція (від фр. emotion — хвилювання, збудження), це:
Загальний стан свідомості з-за більш чи менш складного поєднання різного роду відчуттів.
Складний стан організму, що припускає тілесні зміни розпоширеного характеру — в диханні, пульсі, залозо-виділеннях тощо — і на ментальному рівні, стан збудження чи хвилювання, що позначається сильними почуттям, і зазвичай імпульсом щодо певної форми поведінки
то так
----- Добавлено 27 мая 2009 г., 21:37:42:
OLEX, мабуть, я розумію, до чого ти хилиш, ставлячи таке питання. якщо сексуальне збудження є почуттям, то хлопці теж керуються почуттями. Так?
Але ж почуття бувають різними... тобто я мала на увазі.. деяким потрібно лише задовольнити свої власні потреби, відчути статеве задоволення, не маючи якихось вищих почуттів - тієї ж самої любові, турботи і т.ін.