такої дурні я ще ніде не бачив, крім як на Україні
3.
це звичаї і їх треба дотримуватися
4.
це тільки кугути таке роблять
5.
хай інші хай роблять що хочуть, а моїх батьків не будуть катати
6.
своя відповідь (указати в повідомленні)
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6101 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Я полагаю,тут подчеркивалась их схожесть и гармония с этими органами и им это импонировало...А все это происходит из за глобального недоразвития головного мозга и может вызвать лишь легкое сочувствие...
magnum opus
Sunshine
Форумчянин
Номер: 311
З: Россия, Москва
Зареєстрований: 16 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я вот только на 2 украинских свадьбах и была, видела эту традицию - жесть конечно! Но зато очень вселело получилось,переодевали родителей в маскарадные костюмы, катались на возках, купались в пруду с деревянными органами на шее,обливались грязью, пили и танцевалм до упаду около воды Короче мне очень понравилось. Когда приехала в Москву начала своим рассказывать так народ думал что я придумала, глаза по 5 копеек были
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Если народ не будет пнян как грязь,то можна все в рамках приличия провести и все обговорить,шоб прошло без ексцесов.Бо потом на 3 день випливае недовольство...або и в цей день же.
blackwind
Форумчянин
Номер: 207
З: , Прилуки
Зареєстрований: 20 липня 2007 р.
Нагороди:
Я вважаю, що наша країна дуже традиційна.. при тому традиції здебільшого язичні, але пристосовані до православ’я. От наприклад, коляди, щедрівки, засівання, а потім масляна, Івана Купала, та багато інших, в тому числі і весільні традиції - всі виникли до хрещення Русі і справляються по сей день.
В дитячо-юнацькому віці, пам’ятаю, що перевдягалися з друзями і ходили по кутку - щедрували. Звичайно, і в зрілому віці щедрували, але це вже не так весело, бо після вітань пари-тройки знайомих швидкість пересування значно падає, а ступінь вино-горілчаного сп’яніння стрімко зростає. А як згадати, що вранці чекають Крутя, Мотя і Колотя, так і згадувати нічого...
То хто з вас наслідує традиціям?
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
До речі, якщо ми говоримо про традиції... зараз Масляна... пригадуєте, раніше на стадіоні були масові гуляння...ставили високий стовп, лазили на нього... чого зараз нічого такого немає?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
ставили високий стовп, лазили на нього... чого зараз нічого такого немає?
А спонсорів немає тепер, от і гулянь народних нікому організувати.
У мене навіть зараз тертушки для овочів маються, з того стовпа призи, а два термоси було так побились вони, кожен рік на Проводи зими на стовпа на спор лазив. Важкенько лізти бо він намащений воском чи стеарином, слизький.
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Прикольно если действительно не особо пьяные, те что типа "кони запряжені" и соображение ещё хоть малость есть. А то до больницы могут в лучшем случае легко довезти.
Мне рассказывали что на таком гулянии, в ставку мать случайно утопили, вот так докатали.