Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 13 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6230 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Нє, неможе. Бо город кормить людину.
Коли в неї (людини) немає города, вона куда іде скупляться??? Правильно, на базар. А як всі знають, на базарі довго не пркормишся. Дорого з нашими цінами/зарплатами.
Моя думка - город потрібен всім!!!
P. S. В мене їх 3 шт.
----- Добавлено 13 марта 2008 г., 19:49:01:
І вообще, на дачі лучче одихається, ніж в місті.
В кого немає дачі тому не понять.
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я думаю, менталітет такий якщо є земля, тим більше чорнозем, обов‘язково потрібно його обробляти...хоч невеличку діляночку, але все одно мати... Наші люди просто не можуть без землі - постійно треба щось робити -орати, сіяти, доглядати, збирати врожай.
Молоді воно не так треба, як людям більш старшого віку..Вони без роботи не можуть сидіти. Багато разів чула від молодих людей, що дають батькам гроші і кажуть покинте свої городи. Дак нє..Всеодно треба щось вирощувати
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Casey
Ветеран
Нагороди:
Helen, знач в опроси треба було и на вик людини спиратись Канешно, якщо це людина вже на пенсии, дак вона вдома кончиться, ий треба шось робить, а если це молода людина, то ий роботи на роботи в голову хвата
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
у мене була дача... але рік назад продали.. бо хата валиться, постійно ворюги кольоровий метал шукають..пару раз залазили в будинок.. на фіг воно нада...а без дачі наче й пагано -то поїхав, поїх полуниці чи суниці, шашличок пожарив..ляпота.. жалько дачу
Casey
Ветеран
Нагороди:
Helen, ну от бач, в тебе е два виходних, ти вже щось можеш спланировать!! А от например если мене можуть у восим утра визвать на роботу коли я виходний, шо часто бува то тут сильно не напланируеш!! Если время нехвата на то шоб хотя б у виходний вийти на базар, дак шо вже казать про дачу яка находиться даже не далеко в якомусь сили
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Casey, а в мене була дача майже в центрі міста біля нового базару..просто від баби досталася батькові у спадок хата..і ми її називали дачею..туди можна було їздити і після роботи
а щодо вихідних.. було б бажання
Casey
Ветеран
Нагороди: