Тю Дак треба було якись опрос создать, предложить парочку кухонь, а так хз шо й писать.
Дак ти мав на увази кухню шо б поисти в день (вибигти з роботи на обид) чи заклади яки и в вечери працюють, ну шо б компашкой посидить, ЧИ ШО?
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
ая думаю, що тут опитування і не треба.. БО це найпросітше вибрати варіант, а от самому вже щось написати -тут більше розуму треба.
Щоб сказати, яка найкраща, потрібно всі обходти і не один раз. ЩОб мати повну картину.
Наприклад, у Борща смачний шашлик, в Александрії мені подобається салат з креветками (здається "Александрія". В Старому дворі смачне мясо готують. Малятко пельменями славне.
Ото таке
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Була на 8 Березня в "Витрибеньках", не сподобалась мені їх "кухня", до цього я там теж була, але тоді ми більше пили, а в цей раз святковий стіл. Сподобався тільки салат з червоної риби.
В "Ласуні" подобаються кондитерські вироби.
А ось недавно після роботи попали в "Корчму", так після того, як цілий день нічого не їли, а пили саме вино, то м*ясо з грибами в білому соусі там було просто божественне
На мою думку, найбільш смачно, по-домашньому, готують в кафе "Прилуки", це найкращий варіант для великих гульок (весілля, ювілей), а якщо замовити ще й музон, який подобається - кльова гульня виходить, ще й на похмилячку хватить.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: