Игра заключаеться в том, что каждый форумчанин называет все положительные стороны своего пола а другой игнорирует и называет свои т.к должен быть конечный ответ кем легче и лучше быть !!!
Два добрых духа Джин и Тоник
dascha
Загадка форума
Номер: 403
Зареєстрований: 14 лютого 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Whiteman, ну це ти перегнув палку з раком груді!!!!Я вибачаюся, але після цієї фрази ти впав в моїх очах......Невже ти не розумієш, що це жахлива хвороба!!!!І тисячі жінок нею хворіють.....
Я думаю, що коли в тебе буде дружина, то ти зрозумієш як ти помиляєшся......
Diman, ми гордимся, що у нас нічому стоять!!!!
І взагалі, дівчата кохають всім серцем, а хлопці тільки тим, що в них між ногами!!!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Snezhinka (29 березня 2008 р., 23:44:54)
Снежинки не умеют плакать.Они красивы и холодны. Люди верят в них или просто наслаждаются их причудливым танцем. Снежинки всегда долгожданны. Все их любят просто так.Они стремительны и легки.
Diman
Директор
Номер: 29
З: Poland , Wrocław
Зареєстрований: 12 січня 2007 р.
Нагороди:
Парни любят также как вы, а даже сильней может!! Если вы не были в нашей шкуре, то не надо говорить, что мы любим только междуножьем!! Если тебе такие попадались - это ж не значит, что все парни такие!!! ПОНЯТНО ???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Diman (30 березня 2008 р., 00:20:24)
Saver
БАН
Номер: 435
Зареєстрований: 20 березня 2008 р.
Попереджень: 1
Whiteman, ну це ти перегнув палку з раком груді!!!!Я вибачаюся, але після цієї фрази ти впав в моїх очах......Невже ти не розумієш, що це жахлива хвороба!!!!І тисячі жінок нею хворіють.....
Я думаю, що коли в тебе буде дружина, то ти зрозумієш як ти помиляєшся......
Diman, ми гордимся, що у нас нічому стоять!!!!
І взагалі, дівчата кохають всім серцем, а хлопці тільки тим, що в них між ногами!!!
Це шо, наезд?
КВН-РАСКВН
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди: