Фотогалерея - супер. Тільки от якби додати редагування підписів до власних фоток. І ще було б класно, якби було "случайное фото" - мабуть, Олекс таке планував чи ні? Якщо можна, додай!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Создать галерею и туда ложить фотки с одного и тогоже места, одного и того же ракурса. и так зима 2009, весна 2010 штук 30-50....
Вот мне бы было интересно посмотреть на старые фотки строймашевского парка до и после реконструкции, так же само и другие места
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Создать галерею и туда ложить фотки с одного и тогоже места, одного и того же ракурса. и так зима 2009, весна 2010 штук 30-50....
Вот мне бы было интересно посмотреть на старые фотки строймашевского парка до и после реконструкции, так же само и другие места
так це проще пареной репи
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
чи можливо зробити таку фішку, що коли загружаєш декілька фото за одну сесію, то щоб запамятовувало вибране розширєніє фото, напр. 1024х768, або при створенні галереї вказати розширєніє по-умолчанію? бо інколи є необхідність загрузити фото (напр., масштабні) в більшому форматі ніж 800х600, а часто забуваєшся міняти кожного разу..
і ще, чи можливо зробити пакетну загрузку фото, тобто за один раз 2 і більше фото?
(напр., 10 фото, не більше 10 мб за раз)
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Уже несколько раз казав... Як ставиш фото, на якомсь якась людина (друг, брат, сват, знакомий, куча народу... ) напиши ХТО ВОНО НА ФОТО.
То постявлять встечу форумчан... Не понятно хто есть хто. Понимае все той, хто був, хто в теме... А остальни шо? Есть же таки форумчани, шо й половину не знають форумчан... Токо знають, по никам. Все. I як? Догадуваться?
Да й не токо по встречам форумчан... Я в общем плане.
От отут .. http://priluki.info/foto/47008 - той, хто ставив, той зна хто воно. Ну як так "БЕЗ ОПИСУ" ?
Хоть потом в коментарии напиши, одной строчкой - ЦЕ ТРАКТОРИСТ СЕЛА "РЯШКИ" ВАСИЛЬ.
Все всiм понятно. А то шо?
Просьба МОДЕРАТОРАМ!!!!
Зробiть переучёт фоткам. Де есть на фотках народ, хай владельцы тих фоток понаписують хто воно та шо.
Чи з сьогоднiшнього дня... оце влiпив хто фотку, не написав хто на нiй - получи обратно, чи в личку кинуть напоминамие, шо НАДА ПОДПИСАТЬ.
Думаю, шо так...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Уже несколько раз казав... Як ставиш фото, на якомсь якась людина (друг, брат, сват, знакомий, куча народу... ) напиши ХТО ВОНО НА ФОТО.
То постявлять встечу форумчан... Не понятно хто есть хто. Понимае все той, хто був, хто в теме... А остальни шо? Есть же таки форумчани, шо й половину не знають форумчан... Токо знають, по никам. Все. I як? Догадуваться?
Да й не токо по встречам форумчан... Я в общем плане.
От отут .. http://priluki.info/foto/47008 - той, хто ставив, той зна хто воно. Ну як так "БЕЗ ОПИСУ" ?
Хоть потом в коментарии напиши, одной строчкой - ЦЕ ТРАКТОРИСТ СЕЛА "РЯШКИ" ВАСИЛЬ.
Все всiм понятно. А то шо?
Просьба МОДЕРАТОРАМ!!!!
Зробiть переучёт фоткам. Де есть на фотках народ, хай владельцы тих фоток понаписують хто воно та шо.
Чи з сьогоднiшнього дня... оце влiпив хто фотку, не написав хто на нiй - получи обратно, чи в личку кинуть напоминамие, шо НАДА ПОДПИСАТЬ.
Думаю, шо так...
полностью потдерживаю! только наверное хлопотно это сделать
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
полностью потдерживаю! только наверное хлопотно это сделать
Я написав ДВА варианта:
1) прошерстить всi фотки... Ну це мабуть гiморно
2) начать з сьогоднiшнього дня
Нiчого тут хлопотного нема. Нада просто не в чатi матники ловить, а трошкiй форумом заниматься в целом.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".