тільки якщо вони мають якусь цінність (в них відбувалися якість історичні події, чи жила якась знаменитість)
3.
не потрбіні - треба будувати нове і красиве
4.
не знаю, мені все одно
5.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 11 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6068 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
В нашому місті багато різних давніх споруд, які мають ту чи іншу історичну цінність. Наприклад, те ж саме приміщення гімназії №1 або будинок, в якому жив актор Микола Яковченко.
Як ви вважаєте, чи потрібні такі споруди, чи краще варто їх зрівняти з землею та збудувати нові, сучасні споруди?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
PolVM
Новачок
Номер: 411
З: Россия, Щелково-3 Моск.обл.(Чкаловская
Зареєстрований: 21 лютого 2008 р.
Попереджень: 0
Пост №51 | Доданий: 29 листопада 2008 р., 18:45:50
Если по нормальному, то перед стройкой (реставрацией) объекта, обязательно помещают информацию для населения и для любознательных, где указывают,- что строят (реставрируют), кто производит работы, координаты СМУ, ответственного за работы и его тлф, а так же его Ф.И.О., срок сдачи объедка и так далее. Это минимальная обязательная информация на любой стройке, так требует закон. Прими сочувствие и сопереживание происшедшему с тобой, возле бывшего к т-ра. Горького! Вывод напрашивается один - либо стройка ведётся незаконно, либо кому то, надо это скрыть. Как говорят на Батькiвщiнi - "Ганьба" та i тiлькi! Приходится только сожалеть и удивляться.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Пост №52 | Доданий: 29 листопада 2008 р., 20:21:48
Цитата Helen:
Охоронець: я зараз викличу міліцію і будемо розбиратися там, чого це ви зайшли на приватну територію та ще й без дозволу фотографуєте.
Helen, а там десь маеться табличка, що то приватна територія?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Пост №53 | Доданий: 29 листопада 2008 р., 20:23:21
Цитата Bonya:
Цитата Helen:Охоронець: я зараз викличу міліцію і будемо розбиратися там, чого це ви зайшли на приватну територію та ще й без дозволу фотографуєте.
Helen, а там десь маеться табличка, що то приватна територія?
абсолютно нічого.. забор, здається і все...
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Пост №54 | Доданий: 29 листопада 2008 р., 20:27:51
Helen, дак хай би визивали міліцію, а потім доказували тобі і їм, що це приватна територія
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Пост №55 | Доданий: 29 листопада 2008 р., 20:29:07
Цитата Bonya:
Helen, дак хай би визивали міліцію, а потім доказували тобі і їм, що це приватна територія
дак що? може ще піти пофоткать і розказать їм політику партії?
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Пост №56 | Доданий: 30 листопада 2008 р., 13:22:13
.....мдаааааа
Два добрых духа Джин и Тоник
Kirilka
Новачок
Номер: 698
З: , Прилуки
Зареєстрований: 1 грудня 2008 р.
Не розумію я вас!!! Невже до вас не дійшло що ніхто їх реставрувати не буде !!!! Коли проектували місто у 18-19 ст. воно мало певну композицію, яку порушили після відомих подій 1917р. Змінили призначення багатьох споруд, Багато чого зруйнували ...Тут ще війна!!! Швидко відбудували, побудували нове....І вийшло, що стоїть багатоповерхівка, а у її підніжжя напіврозвалена, похилина, обшарпана хата,але не проста, а вікова. І коли їдеш по Київський то бачиш стільки цих памяток... Висновок-руйнувати, але не все!!!!!
----- Добавлено 2 декабря 2008 г., 19:39:57:
Kirilka
Новачок
Номер: 698
З: , Прилуки
Зареєстрований: 1 грудня 2008 р.
P.S. Продивіться фотогалареї Прилук за різні часи: 1911р. (до револиції), 1940-70-ті роки (після революції,війни і часткового відновлення) й сучасні Прилуки!!! І я думаю, ви все зрозуміете!!!
Vitjaz
Бывалый
Номер: 246
Зареєстрований: 21 вересня 2007 р.
Нагороди: