|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 27904 | Відповідей: 28
Варіанти відповідей:
№ | | Варіант відповіді |
1. |
| "Солодка парочка" |
2. |
| "Ці милі очкарики" |
3. |
| "Жіночі ніжки" |
4. |
| усі три можна провести |
5. |
| свій варіант |
6. |
| та взагалі не треба цих конкурсів проводити |
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі! Опитування відкрите 20 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6059 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2 Гості не можуть взяти участь в опитуваннях!
Проголосували 17 користувачів:
nick, Lechiy, Casey, Chester, Mari, CTAC, lilac, Bonya, Diman, Frankinshtain, Pructavy4a9, Sunshine, Whiteman, watt, Helen, serennisima, dusya
Автор | Повідомлення |
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 20 квітня 2008 р., 15:08:17 |
|
Шановні форумчани, після підведення підсумків по тих конкурсах, що в нас є на сьогодні, пропоную провести наступні:
"Солодка парочка" - фотки, на яких зображені закохані - будь то діти, молодь чи люди похилого віку (можна поміщати як представникі традиційного, так і нетрадиційного кохання. Також крім людей, можна поміщати тварин і т.д. -головне, щоб це була пара)
"Ці милі очкарики" -ну тут все ще простіше -сюди поміщаємо людей і не тільки в окулярах
"Жіночі ніжки" -а це спеціально для чоловіків -тут фоткаємо панянок та їх ніжки.
Будь ласка, висловте свою думку, які фотоконкурси ви б хотліи бачити на нашому сайті. а ми спробуємо втілити ваші побажання.
Дякую
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Пост №11 | Доданий: 21 квітня 2008 р., 00:07:23 |
|
У мене з*явилася така ідея... Можна зробити її конкурсом, чи вікториною, чи просто общаковською галереєю. Суть полягає в наступному: в галерею заганяється перероблена фотка форумчанина і інші користувачі повинні вгадати «ху із ху». Фотки, правлені на кшталт колажу, викривлення, пластики, чи якимось іншим чином, аби було прикольно, та без зайвого фанатизму, щоб можна було впізнати, що то людина. Вгадувати хто зображений на фото можна в коментах. Приймати участь може будь-хто, виявивши своє бажання і фантазію. На мій погляд, в даній затії є місце виявленню своєї креативності, фантазії, гумору та іншого позитиву (чи негативу . Дія такої розваги може бути необмеженою, доколи у форум чан будуть сили, натхнення та інтерес.
Тож, пропоную поміркувати, відписатися, відкоректувати чи внести пропозиції.
|
|
|
|
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
|
|
Pructavy4a9
Форумчянин
Номер: 406
З: Наша Раша, Питер
Зареєстрований: 15 лютого 2008 р.
|
|
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
|
|
dusya
Постоялець
Номер: 283
З: Украина, люблю Прилуки, живу в Харькове
Зареєстрований: 13 листопада 2007 р.
Пост №15 | Доданий: 21 квітня 2008 р., 12:49:22 |
|
Лично мне все 3 конкурса понравились!!!Вот только слово "очкарики" немножко обидело...
|
dusya |
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Пост №16 | Доданий: 21 квітня 2008 р., 12:54:32 |
|
serennisima, дуже гарна ідея! Але і в зауважені Олекса є раціональне зерно
Цитата: | А декотрі, як вже перевірено, болісно приймають такі... "колажі, викривлення" |
Щоб уникунути непорозумінь, я думаю, що автор перш ніж робити щось у фотошопі, повинен порадитися з об‘єктом свого зображення. Тоді н7е виникне проблемних ситуацій.
serennisima, особисто я можу зайнятися організацією конкурсу (розміщення оголошень, створення общакової галереї, підведення підсумків. З фотошопом трохи гірше, але спробувати можна). Отже, я обома руками за такий конкурс. нехай інші теж висловлять свою думку, чи дали б вони згоду на участь своєї персони в ролі об‘єкта для колажу чи "перетворення" та чи зомгли б вони самі зробити таке у фотошопі.
Цитата Casey: | дак а шо ж , коли конкурс "Жіночі ніжки" ?? |
Ми поки що тільки голосуємо, які конкурси проводити. Після підведення підсумків голосування (кінець квітня) розпочнемо ті конкурси, які оберуть самі форумчани, мабуть, в тому числі і "Жіночі ніжки"
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
|
|
Helen
Блукаюча зірка
|
|
dusya
Постоялець
Номер: 283
З: Украина, люблю Прилуки, живу в Харькове
Зареєстрований: 13 листопада 2007 р.
Пост №19 | Доданий: 21 квітня 2008 р., 13:05:04 |
|
Ну як любя,то я не буду...)))
|
dusya |
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Пост №20 | Доданий: 21 квітня 2008 р., 15:39:39 |
|
ОСОБИСТО Я ДАЮ СВОЮ ЗГОДУ НА ВИКОРИСТАННЯ СВОЇХ ЖЕ ФОТОК З СОБОЮ (ВСЕ РІВНО ЇХ ТАМ ТІЛЬКИ 2, І ОДНА З НИХ ВЖЕ РОЗМАЛЬОВАНА)
Цитата OLEX: | А декотрі, як вже перевірено, болісно приймають такі... "колажі, викривлення" |
ПОМНЮ ТАКИЙ ПРИКРИЙ ІНЦИДЕНТ.., ТОМУ В ПИТАННІ КОЛАЖУ І МОНТАЖУ, Я ВСЕЦІЛО ДОВІРЯЮ І ПОКЛАДАЮСЯ НА ЛЮДЯНІСТЬ І ДОБРИЙ СМАК ФОРУМЧАН.
А ОБ*ЄКТІВ КРЕАТИВІВ ПРОШУ ВІДНОСИТЬСЯ ПРОСТІШЕ ДО ТАКОЇ УВАГИ, АДЖЕ ГОВОРЯТЬ, ЩО І "ЧОРНИЙ" ПІАР - ВСЕ Ж ТАКИ ПІАР.
P.S. А СМІХ ПРОДОВЖУЄ ЖИТТЯ!
Шановна serennisima,
Будь ласка, надалі уникай заглавних літер в повідомлення! Правилами інет-спілкування це забороняється.
Дякую
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (21 квітня 2008 р., 15:47:15)
|
|
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: подальше обговорення тут - http://priluki.info/topic/1105 Закрив: serennisima
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|