Переглядів: 18844 | Відповідей: 9 Варіанти відповідей:
№
Варіант відповіді
1.
нормальне явище, ознака того, що людина себе цінує
2.
ознака манії величі
3.
поштовх до лікування
4.
неповага до інших людей
5.
не знаю
6.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 21 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6058 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
я считаю что каждый должен хотябы сам себя оценевать високо потомучто другие и без вас знают вам цену
а вот те у кого эта оценка зашкаливае это нарцисы которым кроме себя никто ненужен ( в семье не без уродов )
ну а что делать и такие нужны для разнообразия
НУ ВЫ БЛИН ДАЕТЕ :)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я також вважаю, що здорове самоцінування і самозакоханість - нормальне явище, і більше того - так повинно бути. Я не раз помічала, що якщо людина сама себе цінує, то і навколишні до неї відносяться відповідно. Але, звісно, без фанатізма!
А от занижена самооцінка, на мій погляд "поштовх до лікування".
Про себе можу сказати, що у мене "золота середина", але самій хочеться більше, бо відомо, що НАГЛІСТЬ - друге щастя...
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Раздражают люди не с высокой, а завышенной самооценкой.
У меня уровень самооценки варьируется в зависмости от ситуации. В целом, считаю, что оцениваю себя адекватно. На всякий случай прошла тест :
Шкала самооценкивысокий уровень самооценки, при котором человек, как правило, оказывается не отягощенным "комплексом неполноценности", правильно реагирует на замечания других и редко сомневается в своих действиях.MyTests.ruпройти тестированиеШкала самооценки
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)