Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 22 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6190 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Я думаю, що кожному з нас в тому чи іншому віці давали клікухи - в дитсадку, школі, на роботі. Чи знаєте, як вас прозивали/прозивають. Як ви ставитеся до цього?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Helen, це все сурьозно
У мене попроще-і клікухі особливої не було. Так, тільк, коли навчалась в університеті-друзі називали мене "Малая", хоча чого, бо серед них була самою меншою по зросту, хоча на справді і не дуже і маленька-1,62.
Перло просто да і все А я нічого проти і не мала
А 1,62 - у кетах чи на платхвормi?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Меня называют Sid. По-моему это нормально когда у человека появляеться кличка (разумееться не обидная). Так его легче узнать и в то же время, это дает возможность оставаться неизвестным. Судите сами: сколько в городе Антонов и сколько Sid‘ов? И как вы больше сможете узнаеть о человеке: по кличке или настоящей фамилии и имени? Это возможность выделить себя из толпы Антонов, Саш, Сереж и стать неповторимым... (только если тебя не называют Гусь )
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
У мене клічое як такових було...а так мене друзяки називають зверек, і ще в мене Dj ник на роботі Dj beast - це і є звєрь!!! Даже франкинштейн не далеко )))))
Два добрых духа Джин и Тоник
Fiks
Форумчянин
Номер: 690
Зареєстрований: 26 листопада 2008 р.
Попереджень: 4
Нагороди: