Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6047 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
А чого услышала? ПАЛЕВО?
Информацию хоть получай, хоть нет... От слова ХАЛВА, во рту слаще НЕ СТАНОВИТСЯ.
Статистика говорит, что 99% наркош - ЭТО МОЛОДЁЖ !!! А по молодости совершают такие поступки, шо мало не покажется, ибо УМА НЕМА. Я товарищь скоко не читатеме о вреде наркоти, а як якась сволочь подсуне шрихкалку, то 100% уколеться... того шо:
1) багато ж наркош в друзьях, а як так? В глазах братви не хочеться виглядiть чмом.
2) запретный плод - сладок.
3) нi хто вовремя не одёрнув и не дав по риляцi даже уже за мысль про наркоту
3) нi хто не поведе на екскурсiю у наркодiспансер подивиться на деградацию, ломки, СПИД и т.д.
4) дальше вже все на более глобальном уровне... Роль государства.
Думаю, шо так.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Наркоманами становятся в основном" брошенные" дети,даже из благополучных семей,родители которых с утра до ночи работают,и не знают где,что и с кем их ребенок делает,а ребенок скучает,занятся нечем,вот получается...
И я не думаю шо наркоманы ходять и предлагають всим уколотся,воно йим нада,воны ж тики про себе думають.
поширюють чорножопі, хачі, цигани і інший мігрантський скам, а також самі наркети, кришують Кримінальні структури-Державна влада(але на нищих рівнях)...
вихід - розстріл, тотальне винищення наркоманів які є без жодних докірів сумління...
попередне повідомлення було від мене
також хочу додати, що будучи наркоманом ти показуєш свою людську нікчемність, неспроможність бути корисним нації...
поширюють чорножопі, хачі, цигани і інший мігрантський скам, а також самі наркети, кришують Кримінальні структури-Державна влада(але на нищих рівнях)...
вихід - розстріл, тотальне винищення наркоманів які є без жодних докірів сумління...
Да нет... стрелять - то вже занадто. Нариков стрелять не треба. Нарiков збiрать у кучу, та на якийсь остров, подальше от людей, i давать бочками ширку. Хай там коляться. Хочеш - на.
А стрелять треба отих, шо мачок вирощують та продають. Отих да.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди: