Певно всі, хоча б раз, натикалися на фразу "дайте несколько копеечек на кусочек хлеба,..." з вуст зачуханої людини, чи то дитини, чи то дорослої людини, чи то літньої людини.
так ось, до чого я підняв цю тему, як з ними бути, подавати їм милостиню чи ні? і друге звідки вони беруться, наслідком чого вони стали, власної життєвої позиції чи заручниками системи?
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
тема довольно не однозначная!!! некоторым может и надо давать, но я знаю таких людей ( обеспеченых студентов в том числе) которые так на гульки деньги собирают!!!!
CTAC
Ветеран
Нагороди:
тема довольно не однозначная!!! некоторым может и надо давать, но я знаю таких людей ( обеспеченых студентов в том числе) которые так на гульки деньги собирают!!!!
У нас в училищи студенты тоже этим занимались. Только они по-приколу. Выносили свои муз. инструменты на фонтаны, ложили шапку и играли. Многие также в переходах играли. Но я не считаю именно это жебратством.
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
CTAC
Ветеран
Нагороди:
У нас в училищи студенты тоже этим занимались. Только они по-приколу. Выносили свои муз. инструменты на фонтаны, ложили шапку и играли. Многие также в переходах играли. Но я не считаю именно это жебратством.